17 Lt Tankta Cüce Vatoz :)
Gönderim Zamanı: 15 Kasım 2009 19:47
100 lt tankımın yanında kardeşimin küçük 17 lt'lik tankını işgal ettim . 17 lt'lik tankta cüce vatoz olur mu yoksa arkadasımdan 50 lt lik tankımı alayım yorumlarınızı bekliyorum . Teşekkürler . . .
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 15 Kasım 2009 21:20
17 lt biraz küçük bir tank ama yine siz bilirsiniz 50 lt uygundur. Sağlıklı balıklar
Gönderim Zamanı: 16 Kasım 2009 19:48
Rica ederim, bazen bazı türler bulunamayabiliyor biz İstanbul da bir şekilde temin ediyoruz ama farklı illerdeki arkadaşlar sorun yaşayabiliyor birde işin içine kargo falan girince canlılarada yazık oluyor hiç bir canlı kurye yolculuğunu hak etmiyor bulabildiklerimize bakmatan başka çare yok zarar görmemeleri için ama cüce vatoz güzeldir benim lepisteslerimizn yanında bir kaç tane var üstelik yarularada dokunmuyorlar herkes mutlu mesut yaşıyor doğrusu ama diğer tankımda natterilerim var onların yanına pek tür düşünülmüyor ancak bir kaç dip balığı onlarda sert olacak yada ters yüzenlerden bir kaçtane bir kaç arkadaş nette görmüşler galiba nat ile astronotu yazmışlar birlikte bakılır diye bakılır bakılmasına ama aşırı büyük tank lazım birbirlerinin bölgesine pek takılmasınlar çünkü astrnotlar oyun sever natlar aç olduklarında pek oyuna gelmezler kafa kuyruk gidre manzara hoş olmaz o yüzden dikkat! Vatoz balığı çok güzel ben seviyorum güzel tankta gerçekten güzel oluıyor balık yalan yok. Syg.
Gönderim Zamanı: 16 Kasım 2009 19:51
Merhaba
muratozturk 2009-11-16 19:52:23
Ben antalyada oturuyorum ve karideslerimide hatayda getirttim
www.canlipetshop.com adresinden ömer abiye ulaşın antalyadan milyoncu muratın selamı var deyin yardımcı olur :)