190×65×60h F1 Moba Tankım guncel resimler 12-13 de
Gönderim Zamanı: 10 Haziran 2014 11:51
[QUOTE=MicroServis] Maşaallah çok güzel olmuş Allah nazarlardan saklasın abi çok beğendim, maliyetin ne kadar olduğunu merak ettim açıkcası, izlenmesi çok zevkli olacaktır :o)[/QUOTE]
Emre bey çok teşekkür ederim maliyeti özelden gönderdim.Beğenmenize sevindim
[QUOTE=umitlee] Ağabey elinize emeğinize sağlık çok daha güzel oldu. Sağlıklı balıklar.[/QUOTE]
Ümit kardeşim aradığım küpleri buldum onları'da kiremit rengi olup akvaryumun içinde sırıtmasın diye renklen,dirdikten sonra bir kaç güne baştan sona dekoru komple yenileyeceğim balık'larda hazır değme keyfime
[QUOTE=watansewer] Hayırlı uğurlu olsun Üzeyir bey kardeşim akvaryum çok güzel olmuş eline emegine saglık o akvaryuma yakışacak tek balıkda mobadır ASALETİ YETER saglıklı bol bol yavru almanız dileklerimle saygılar.[/QUOTE]
Teşekkür ederim Murat bey inşallah bir kaç güne moba'larıda ekleyeceğiz sadece dekor deģisikliğinden sonra
[QUOTE=S E C İ N] Hayırlı olsun Mobalarınız Üzeyir bey.Resimlerini bekliyoruz selamlar.[/QUOTE]
Teşekkür ederim Özkan bey daha iyileri isteyen bütün hobi,daşların olsun
[QUOTE=Pleasewait]
Abicim hayırlı uğurlu olsun şimdiden. İstedikleriniz hep sizinle olsun. 41.5 kere Maşallah diyorum. Allahım nazarlardan saklasın İnşallah...[/QUOTE]
Teşekkür ederim Ferhat bey iyi dilekleriniz icin Allah tüm hobici dostlarımızın akvaryum larını ve balıklarını nazarlardan saklasın.
[URL=#]</a>
uzyrdmr 2014-06-11 11:51:51
Emre bey çok teşekkür ederim maliyeti özelden gönderdim.Beğenmenize sevindim
[QUOTE=umitlee] Ağabey elinize emeğinize sağlık çok daha güzel oldu. Sağlıklı balıklar.[/QUOTE]
Ümit kardeşim aradığım küpleri buldum onları'da kiremit rengi olup akvaryumun içinde sırıtmasın diye renklen,dirdikten sonra bir kaç güne baştan sona dekoru komple yenileyeceğim balık'larda hazır değme keyfime
[QUOTE=watansewer] Hayırlı uğurlu olsun Üzeyir bey kardeşim akvaryum çok güzel olmuş eline emegine saglık o akvaryuma yakışacak tek balıkda mobadır ASALETİ YETER saglıklı bol bol yavru almanız dileklerimle saygılar.[/QUOTE]
Teşekkür ederim Murat bey inşallah bir kaç güne moba'larıda ekleyeceğiz sadece dekor deģisikliğinden sonra
[QUOTE=S E C İ N] Hayırlı olsun Mobalarınız Üzeyir bey.Resimlerini bekliyoruz selamlar.[/QUOTE]
Teşekkür ederim Özkan bey daha iyileri isteyen bütün hobi,daşların olsun
[QUOTE=Pleasewait]
Abicim hayırlı uğurlu olsun şimdiden. İstedikleriniz hep sizinle olsun. 41.5 kere Maşallah diyorum. Allahım nazarlardan saklasın İnşallah...[/QUOTE]
Teşekkür ederim Ferhat bey iyi dilekleriniz icin Allah tüm hobici dostlarımızın akvaryum larını ve balıklarını nazarlardan saklasın.
[URL=#]</a>
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 10 Haziran 2014 16:04
Muhteşem bir tank olmuş .Tebrik ederim.
Çağdaş ÖZDOĞAN 2014-06-10 16:07:03
Gönderim Zamanı: 11 Haziran 2014 12:46
[QUOTE=murataydiner] Muhteşem bir tank olmuş .Tebrik ederim.
[/QUOTE]
Teşekkürler Murat bey elimizden geldiğince bişiler yapmaya çalışıyoruz.
Balıklar henüz akvaryuma girmedi kupleri boyadık tuzlu suda bekletiyorum.İşlem bitince dekoru düzenleyip kısmetse balıkları atacağım.Sona çok yaklaştım hayırlısı ile.uzyrdmr 2014-06-11 12:55:12
[/QUOTE]
Teşekkürler Murat bey elimizden geldiğince bişiler yapmaya çalışıyoruz.
Balıklar henüz akvaryuma girmedi kupleri boyadık tuzlu suda bekletiyorum.İşlem bitince dekoru düzenleyip kısmetse balıkları atacağım.Sona çok yaklaştım hayırlısı ile.
Gönderim Zamanı: 17 Haziran 2014 12:54
[QUOTE=emreacar] Üzeyir bey hayırlı olsun çok güzel olmuş akvaryumunuz ,
Toplam kaça mal oldu sorabilirmiyim,[/QUOTE]
Emre bey tesekkurler Allah isteyen herkese daha güzellerini nasip etsin.Maliyeti özelden attım size iyi günler
Toplam kaça mal oldu sorabilirmiyim,[/QUOTE]
Emre bey tesekkurler Allah isteyen herkese daha güzellerini nasip etsin.Maliyeti özelden attım size iyi günler
Gönderim Zamanı: 18 Haziran 2014 21:58
Hayırlı olsun Üzeyir çok güzel görünüyorlar.Maşallah...
Gönderim Zamanı: 30 Haziran 2014 18:20
[QUOTE=Hakan Çapcıoğlu] Hayırlı olsun Üzeyir çok güzel görünüyorlar.Maşallah...[/QUOTE]
Teşekkür ederim Hakan kardeşim.Allah isteyen herkese nasip etsin.Birkaç güncel foto yükleyim dedim
uzyrdmr 2014-06-30 18:26:36
Teşekkür ederim Hakan kardeşim.Allah isteyen herkese nasip etsin.Birkaç güncel foto yükleyim dedim
Gönderim Zamanı: 03 Ağustos 2014 12:44
[QUOTE=Can Aşık] Maşallah balıklarınız çok güzel bol bol yavru almanız temennimle..[/QUOTE]
Tesekkürler Can bey Allah isteyen herkese daha iyilerini nasip etsin.İnsallah yavru alabiliriz.
[QUOTE=ugurcelen] Frontoza bir tutku;Moba bir aşktır güle güle besleyin bol yavrulu günler selamlar.[/QUOTE]
Teşekkürler Uğur bey iyi dilekleriniz için
[QUOTE=Fishy] Hayran kaldım Allah nazardan saklasın [/QUOTE]
Teşekkür ederim Cihad bey amin Allah hepimizin Balıklarını nazardan saklasın.
Tesekkürler Can bey Allah isteyen herkese daha iyilerini nasip etsin.İnsallah yavru alabiliriz.
[QUOTE=ugurcelen] Frontoza bir tutku;Moba bir aşktır güle güle besleyin bol yavrulu günler selamlar.[/QUOTE]
Teşekkürler Uğur bey iyi dilekleriniz için
[QUOTE=Fishy] Hayran kaldım Allah nazardan saklasın [/QUOTE]
Teşekkür ederim Cihad bey amin Allah hepimizin Balıklarını nazardan saklasın.
Gönderim Zamanı: 11 Ağustos 2014 12:33
Hay maşallah ne denirki bu güzelliklere bilemedim.Maşallah askerden geldim ,nasip olursa benimde devasa akvaryum projem var ama bakalım hayırlısı abi .İlham kaynağımsın bilgi .
Cagdas OZDOGAN 2014-08-11 12:56:45
Gönderim Zamanı: 13 Ağustos 2014 00:47
Faruk kardeşim hoşgeldin projende sana yardımcı olmaya çalışırım.Tesekkürler kardeşim inşallah daha iyileri senin olsun.