19 Şubat Pazar günü Amerikan semineri.
Gönderim Zamanı: 08 Şubat 2012 22:51
Evet arkadaşlar, başlıktanda anlaşılacağı şekilde 19 Şubat pazar günü saat 13,30 da dernekte Ümit arkadaşımız (raslantısal) Amerikan türleri ile alakalı seminer verecektir.
bjkalley 2012-02-15 15:04:11
Derneğe ulaşım için:
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 11 Şubat 2012 01:32
Ümit'i dinlemek zevk olacak :):)
Gönderim Zamanı: 11 Şubat 2012 01:38
Merhaba
İstanbuldaki arkadaşlara ne mutlu orda olabilmeyi çok isterdim.Benim gibi düşünene yüzlerce hobici vardır seminer en azından dijital ortama alınsa forumda yada herhangi bir ortamda paylaşılsa ne iyi olur..
Saygılarımla...
Gönderim Zamanı: 13 Şubat 2012 13:05
Merhabalar.
Arkadaşlar, Ümit abiminde belirttiği gibi Amerikan cichlidleri ile ilgili seminer olacak. İlk seminerde ağırlığı Kuzey Amerikanlara vereceğim.
Cichlid tanıtımları,
Amerikan cichlidi akvaryumları,
Türlerin birbirleri ile ilişkisi,
Üreme,
Beslenme,
Vb. gibi konular olacak. Katılmanızı tavsiye ederim.
Saygılarımla.
Arkadaşlar, Ümit abiminde belirttiği gibi Amerikan cichlidleri ile ilgili seminer olacak. İlk seminerde ağırlığı Kuzey Amerikanlara vereceğim.
Cichlid tanıtımları,
Amerikan cichlidi akvaryumları,
Türlerin birbirleri ile ilişkisi,
Üreme,
Beslenme,
Vb. gibi konular olacak. Katılmanızı tavsiye ederim.
Saygılarımla.
Gönderim Zamanı: 13 Şubat 2012 22:36
Son seminere gelememiştim. Buna, bir aksilik olmazsa, mutlaka katılırım.
Gönderim Zamanı: 15 Şubat 2012 15:08
Dergimizin yazarı amerikan üstadı Ümit Koç ile sıcak saatler hoş sohbetler Görsel olarak da bilgi olarak da çok iyi bir sunum olacağına eminim :)
Gönderim Zamanı: 15 Şubat 2012 15:08
Haftasonları çalışıyorum. Çıkış 16:30. Umarım yaza da devam eder seminerler ve katılabilirim.
Gönderim Zamanı: 15 Şubat 2012 15:37
Yine herzamanki gibi çok güzel bir organizasyona imza atmışsınız,Emeği geçenleri tebrik ve takdir ederim.Katılacak arkadaşların arasında olmayı çok isterdim fakat pazar günü kursum olduğu için gelemeyeceğim.
Gönderim Zamanı: 15 Şubat 2012 15:43
Aramızdaki mesafeden dolayı katılamayacağım. Ama amerikancılar olarak bir ilke imza atıp online katılım sağlamak istiyorum bir web camli bir leptop işimizi görür diye düşünüyorum :) bi düşünün bak :)
Gönderim Zamanı: 15 Şubat 2012 16:09
Katılım için kayıt ücret gibi herhangi birşey yaptırmamız gerekiyormu acaba?
Gönderim Zamanı: 15 Şubat 2012 16:21
Mükemmel bir girişim ilerde birgün TROPHEUS yada afrika balıkları semineri olursa sanırım ben seminer verebilirim diyecek yok ama mükemmel olur.
Gönderim Zamanı: 15 Şubat 2012 16:30
[QUOTE=discus79]
Katılım için kayıt ücret gibi herhangi birşey yaptırmamız gerekiyormu acaba?[/QUOTE]
Seminerler dernekte gerçekleşiyor olup hiçbir ücret söz konusu değildir. Ancak gelenlerin üye olması hepimiz adına sevindirici oluyor.
Seminerler dernekte gerçekleşiyor olup hiçbir ücret söz konusu değildir. Ancak gelenlerin üye olması hepimiz adına sevindirici oluyor.