1 Ton & F0 Moba ( Güncel Fotoğraflar 8.sayfada)
[QUOTE=LASTROMANTIC]Hayirli olsun dündar bey kurulumunuz. Baliklari kimden almistiniz nerden geldi kimin ithalati biraz bilgi verebilirmisiniz.[/QUOTE] Sağolun Hakan Bey teşekkür ederim. Tanıtımımda mobalarımın hangi ithalatçının balıkları olduklarını ve kimden aldığımı yazmıştım. (LD akvaryum kökenli olup Sn. Abdullah TAYLAN'dan alınmıştır.)
[QUOTE=EMRAH.Y]MAŞALLAH guzel baliklar ,güle güle besleyin.Balik taze suya girince bunu hep yapiyor.İlk işi yumurta almak oluyor ,tekrardan hayirli olsun .İnşallah yavrularinida görürüz.[/QUOTE] Sağolun Emrah Bey. Dediğinize katılıyorum şuan ikinci dişim de yumurta aldı ama ne kadar tutar bilemiyorum diğer dişim 6. gün yumurtaları yuttu.
[QUOTE=katakumpe]Balıklarını hayırlı olsun , Mobalar gerçekten güzeller ve bulundukları tankı hak ediyorlar.Güle güle besleyin.İnşallah kazasız belasız yavrularını da görürsünüz.[/QUOTE] Rıdvan Bey çok teşekkür ederim, elimden geldiği kadar rahat edebilecekleri tarzda ortam hazırlamaya çalışıyorum.
[QUOTE=ibrahim35] Asil balıklar, böyle güzel tankları hak ediyorlar.
[QUOTE=hamza.korcak]Gayet sağlıklı gözüküyor balıklarınız. Hayırlı hobiler olsun.[/QUOTE] Sağolun Hamza Bey çok teşekkür ederim.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Dündar kardeşim MaşallahMaşallah Moba kolenin yeni yuvalarına adapte olmuşlar.Şuan yumurta alıp atmaları çok doğol onların bu ilk denemeleri birkaç kez daha alıp atarlar ondan sonra yumurta tutmayı öğrenirler.Bazende süpriz yapabiliyorlar.İnşallah bu sefer yumurta alan dişi bu güzelliği sana yaşatır.Sizlere verdiğim Moba kolenilerinde böyle sevinçli haberler geldikçe emin olun sizler kadar bende çok mutlu oluyorum.İnşallah Allahın izniyle devamı gelecektir.Bu mobalar sayesinde sizler gibi değerli kardeşlerimizle tanıştığım içinde çok mutluyum.Herşey gönlünce güzel olsun.Sevgi ve saygılarımla
[QUOTE=abdullah Taylan]
Dündar kardeşim MaşallahMaşallah Moba kolenin yeni yuvalarına adapte olmuşlar.Şuan yumurta alıp atmaları çok doğol onların bu ilk denemeleri birkaç kez daha alıp atarlar ondan sonra yumurta tutmayı öğrenirler.Bazende süpriz yapabiliyorlar.İnşallah bu sefer yumurta alan dişi bu güzelliği sana yaşatır.Sizlere verdiğim Moba kolenilerinde böyle sevinçli haberler geldikçe emin olun sizler kadar bende çok mutlu oluyorum.İnşallah Allahın izniyle devamı gelecektir.Bu mobalar sayesinde sizler gibi değerli kardeşlerimizle tanıştığım içinde çok mutluyum.Herşey gönlünce güzel olsun.Sevgi ve saygılarımla
[QUOTE=MesutÜSTÜNCAN]Gerçekten akvaryum ve balık türünde doğru seçimler yapmışız.Bu balıklar bu ölçüleri fazlasıyla hakediyor.İnşallah sağlıklı bir şekilde yavrularınızıda görürsünüz.[/QUOTE] Sağolun Mesut Bey. Akvaryumun yüksekliğini 60 cm yeter diye düşündüm ama 10 cm daha fazla olsa daha hoş olurmuş ama yinede ölçüler mobalar için ideal. İyi temennileriniz için teşekkür ederim.
[/QUOTE] Erhan Bey çok teşekkür ederim kusura bakmayın yazınızı biraz geç farkettim. Mobalar tanka alıştılar artık. Haftada bir somon vermeye çalışıyorum severek tüketiyorlar formlarının zamanla daha da güzel olacağını düşünüyorum.
[QUOTE=chib] Maşallah balıkların formları çok iyi bol yavrular dilerim[/QUOTE] Cem Bey çok teşekkür ederim daha güzel olanları siz değerli arkadaşların olur inşallah. Mobaların zamanla daha güzel olacağını düşünüyorum beslenmelerine ve haftalık su degişimine elimden geldigince dikkat etmeye çalışıyorum.
[QUOTE=berry034] Maşallah çok güzeller.[/QUOTE] Berat Bey çok teşekkür ederim.
[QUOTE=FuTTeRWaCKeN] Balıkları görünce bir titreme geldi, kendime geldim. Harika balıklar. Sağlıklı balıklar dilerim.
[/QUOTE] Kadir Bey siz değerli arkadaşlardan böyle güzel yorumlar alınca çok mutlu oluyorum çok teşekkür ederim. Hep söylüyorum sizlerin daha büyük tankları, daha güzel canlıları olur inşallah. Saygılarımla...