1 Yıldır Özenle Baktıgım Bettam Karşınızd
Gönderim Zamanı: 06 Ağustos 2009 16:40
Bu balığı anlamış değilim küçücük yerde tek başına bi ömür )
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 11 Ağustos 2009 11:42
Ben de betta aldım ve betam sizinkine çok benziyor. O da fanusta ve çok küçük. Rekleri de aynı, benimkinin rengi de böyle. İnşallah benimki de böyle olur.
Gönderim Zamanı: 05 Aralık 2009 21:24
[QUOTE=eray_]Ah ah benimde resmimdeki betanın aynısı vardı geçenlerde balıkçıya verdim başka birşey beslicem diye.[/QUOTE]
Bettaci_mehmet 2009-12-05 21:28:14
Keşke vermeseydiniz ben betta üzerine malawi, tanganyika, besledim ve betta hep aklımda kaldı. Şimdi ise malawi tankımın üst köşesine vantuzlu bettalık astım orda bakıyorum. Ne kadar pahalı malawi olursa olsun bettamın yerini tutamazlar.
[QUOTE=neorammstein]Bu balığı anlamış değilim küçücük yerde tek başına bi ömür )[/QUOTE]
Maynak işte küçücük yerde mutlu olabiliyor habitatında var.
Gönderim Zamanı: 05 Aralık 2009 21:46
[QUOTE=neorammstein]
Aslında insanlar bu balıktan örnek almalı.Her zaman kötü muamele goruyor küçücük yerlere hapsediliyor Çoğu zaman rahata eremedne ölüyorlar ama bunlara rahmen güzelliklerinden ve asaletinden hiçbir şey kaybetmiyorlar ve mutlu sona ulaşıp onlara iyi bakan bir sahibi oluyor.
İşte bizler gibi ne kadar kötü şartlarda olursak olalım insanlığımızı kaybetemnden sabretmeliyiz ve elmizde bulunan herşeye şükür etmeliyiz eninde sonunda rahata erişiriz.
Bu balığı anlamış değilim küçücük yerde tek başına bi ömür )
[/QUOTE]Aslında insanlar bu balıktan örnek almalı.Her zaman kötü muamele goruyor küçücük yerlere hapsediliyor Çoğu zaman rahata eremedne ölüyorlar ama bunlara rahmen güzelliklerinden ve asaletinden hiçbir şey kaybetmiyorlar ve mutlu sona ulaşıp onlara iyi bakan bir sahibi oluyor.
İşte bizler gibi ne kadar kötü şartlarda olursak olalım insanlığımızı kaybetemnden sabretmeliyiz ve elmizde bulunan herşeye şükür etmeliyiz eninde sonunda rahata erişiriz.
Gönderim Zamanı: 05 Aralık 2009 22:41
Hem balık yönünden hem de anne yönünden çok şanslısınız.Balığınızı çok beğendim.Yeni akvaryumda çok daha sağlıklı ve güzel gözükecektir.