200/200/160 (Konu kilitlenebilir)
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Havuz her geçen gün bizi kara kara düşündürmeye devam ediyor.İleriki günlerde bizi neler beklediğini artık sezemez hale geldik.İsmail bey çelik kafes henüz tamamlanmadı gözleminiz kesinlikle doğru ancak üstteki resimlerde kafesin üstüne çıkıp tam tabanın resmini çektim aşağı yukarı demirlerin birbirleri ile kesişen 9 noktadan daha yere basacak dolayısı ile herhangi bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.Godinax diye hitap ediyorum kusura bakmayın,ön cam 40X60 demir profil ile kayıtlı olacak.Resimlerde gözükmez çünkü yerine oturtulmadı.Sabih abi yardım düşüncen bizi mest etti düşüncene ve yüreğine sağlık şimdilik kör topal ilerliyoruz iyi dileklerinizi esirgemezseniz bu bizim için en iyi yardım olur.Enver de sağolsun bize yardımlarını esirgemiyor akşamları uğruyor.Gurubu yakında size tanıtacağım.Bu akşam kafesi anti-pas ile boyadık sizler daha iyi bilirsiniz ama sanırım fena ilerlemiyoruz.İyi dilekleriniz için tekrar teşekkür eder saygılarımızı sunarız.
Faruk bey verdiğiniz fikirler için çok teşekkür ederim.Gelişmeleri inanın havuzu yapanın bizler olmasına rağmen biz de çok merak ediyoruz.Hayallerimiz var o oda ile ilgili, projelerimiz var.Hayata geçmesi için inanın hala elimizden geleni yapıyoruz önümüzde çok uzun bir yol var.İnşallah bu konuları havuzun başında hep beraber keyif yaparken hatırlar ve gülümseriz.
Hassasiyetiniz için teşekkür eder ilgilenen arkadaşlara tekrar tekrar saygılarımı sunarım.Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Saygılar...
[/QUOTE]
Burada ciddi bir hesap hatası var. 6,5 ton şebeke suyu en fazla 15ytl tutar. O da bu projenin en az maliyetli kısmı olur herhalde.