200X55X65 F0 İlangi 150x55x65 F0 Kasakalawe Tanklarım
Gönderim Zamanı: 10 Kasım 2010 16:58
Fotoğraf:
[VID]http://www.dailymotion.com/video/xfl4vs_resim-095_animals[/VID]
Boyut (cm):150X55X65 ve 200x55x65
Kapasite (litre):536lt ve 715 lt.
Canlılar:Moori Kasakalawe - Moori ilangi yellow
Malzemeler:
Akvaryum Bakımı:
Kullanılan Yemler:Sera spiruline tablet,Tropical sipurila, sera granulgreen,Nls
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 10 Kasım 2010 21:55
Dostum balıkların çok sağlıklı görünüyorlar.
Hareketlerini de gözlemlemek lazım tabi bunun için.
Benim naçizane fikirlerim olacak.
Taşlardan oluşturduğun dekor gayet güzel ama bu dekordan en az bir adet daha oluşturmalısın.
Birde arka fona güzel bir manzara fonu eklersen herşey daha farklı olur gibime geliyor benim.
Taşlardan oluşturduğun dekor gayet güzel ama bu dekordan en az bir adet daha oluşturmalısın.
Birde arka fona güzel bir manzara fonu eklersen herşey daha farklı olur gibime geliyor benim.
Gönderim Zamanı: 11 Kasım 2010 10:18
[QUOTE=aktassa]Dostum balıkların çok sağlıklı görünüyorlar.
[/QUOTE] Kasakalawelerin akvaryumunu acele bir şekilde yaptım. Arka fonunu yapacak bir zamanım olmadı. ama ilerleyen zamanda bir fon çalışması yapıp son halini gene eklerim. yeni gelen koloniyi eklerken yumurtaları da kusturmak zorunda kaldım 11 tane sağlıklı ilangi yavrusu var şu anda 1 kaç güne keselerini atarlar.
[/QUOTE] Kasakalawelerin akvaryumunu acele bir şekilde yaptım. Arka fonunu yapacak bir zamanım olmadı. ama ilerleyen zamanda bir fon çalışması yapıp son halini gene eklerim. yeni gelen koloniyi eklerken yumurtaları da kusturmak zorunda kaldım 11 tane sağlıklı ilangi yavrusu var şu anda 1 kaç güne keselerini atarlar.
Gönderim Zamanı: 12 Kasım 2010 22:19
Kaya olayını gözden geçirirsen daha güzel olacak sanki gibime geliyor :)
Gönderim Zamanı: 13 Kasım 2010 13:12
[QUOTE=reysan]Kaya olayını gözden geçirirsen daha güzel olacak sanki gibime geliyor :) [/QUOTE]
En kısa zamanda bir çözüm bulacağım.
Gönderim Zamanı: 13 Kasım 2010 23:35
Gönderim Zamanı: 14 Kasım 2010 01:57
Kasakalaweler olsun ilangiler oldukça güzeller.Formları yerinde tek tavsiyem olacak; kayaların hatları gayet güzel fakat ebatları küçük olduğundan devrilecek gibi duruyor.Kasakawalaler oldukça harekeli kayaları devirirler ve ebatları büyük olur ise üstünde çiftleşerek yumurta alabilirler.Sağlıklı balıklar diliyorum..
Gönderim Zamanı: 14 Kasım 2010 10:50
İsmail bey hayırlı olsun. maşallah balıklarınız çok güzeller. koloniler hakkında biraz bilgi verirmisiniz. oran,menşei vb. saygılar
Gönderim Zamanı: 14 Kasım 2010 11:25
[QUOTE=umut07]İsmail bey hayırlı olsun. maşallah balıklarınız çok güzeller. koloniler hakkında biraz bilgi verirmisiniz. oran,menşei vb. saygılar
[/QUOTE]
26 İlangi 26 kasakalawe var. oranları 21 d 5 e olarak daha önceleri 13 er adetti. akvaryumlar büyük olduğu için uyum konusunda sıkıntı yaşadım. şu an izlemesine doyum olmuyor. Baskın erkeklerin agresifliği azaldı.
Gönderim Zamanı: 14 Kasım 2010 11:47
İsmail bey Kasakalawe'ler ve İlangiler maşallah güzel.İnşallah ilangi yavrularınızı kayıpsız bi şekilde büyütürsünüz. Özel türlere sahipsiniz.Tebriklerafat 2010-11-14 11:48:18