200x60x60 25d-5e İlangi Yeni Vid Syf 6
Gönderim Zamanı: 17 Kasım 2012 13:56
Murat İkolalarını Kayseri'ye mi verdin yoksa il dışına mı? Geçenlerde bir balığa bakmaya gittiğimde seninkilere benzettiğim İkolalardan gördüm :))
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 17 Kasım 2012 15:22
[QUOTE=Eriond]Murat İkolalarını Kayseri'ye mi verdin yoksa il dışına mı? Geçenlerde bir balığa bakmaya gittiğimde seninkilere benzettiğim İkolalardan gördüm :))[/QUOTE]
Kayseriye verdim :)
Gönderim Zamanı: 18 Kasım 2012 06:36
Merhaba murat kardeş maşşallah balıkların çok güzel akvaryumda allah nazarlardan korusun kardeş
sormak ayıp olmasa balıkları kimden aldın? akvaryum ve balıklar ne kadara mal oldu.
Gönderim Zamanı: 18 Kasım 2012 15:22
Hayırlı olsun murat maaşallah akvaryumda balıklarda güzel görünüyor sağlıklı güzel balıklar olurlar inşllh
Gönderim Zamanı: 22 Kasım 2012 23:17
Selamlar muratım akvaryumun ve balıkların super olmus rabbım gonlune gore versın ama sunu demedende gecmeyeyım akvaryumun tam bır mobalık akvaryum olmus bu aralar bende bayagı bır ara verdım ıslerden dolayı valla gozumu acamıyorum bır gırdım senı gordum yazayım dedım
saygılarımla.....üstüntaş
saygılarımla.....üstüntaş
Gönderim Zamanı: 23 Kasım 2012 04:49
Murat bey balıkarınız ve tankınız hayırlı olsun.Sağlıklı hobiler.Allah gönlünüze göre versin.Tebrikler.
ensar1903 2012-11-23 04:49:25
Gönderim Zamanı: 23 Kasım 2012 20:21
MAŞALLAHMurat balıklar hayırlı olsun.Balıkların kalitesi(Made in Bekir ARDIÇ) belli.İnşallah sağlıklı bol bol yavruları segilediğin günleri en kısa sürede görürüz.Her şey gönlünce olması dileklerimle bol bol selamlar...
Gönderim Zamanı: 23 Aralık 2012 17:35
Hayırlı olsun Murat akvaryum çok güzel olmuşitaşların rengi vs. her şey çok güzel,bende aynı taşlardan kullandım..İlangileri son halleriyle ne zaman göreceğiz?
Gönderim Zamanı: 02 Şubat 2013 19:50
Merhaba arkadaşlar sizler için kısa bir video ekledim umarım beğenirsiniz..
[VID]http://www.youtube.com/watch?v=ZRLeFouKKtA&feature=youtu.be[/VID]