200*70*60h(Resimler Eklendi 3,4,6,8de)
Gönderim Zamanı: 17 Eylül 2012 16:09
[QUOTE=Aşkar]
[QUOTE=ATMACA71]Hayatımda gördüğüm en güzel akvaryumlardan birisi tebrik ediyorum sizi ayakta alkışlıyorum.[/QUOTE]
ShotokaN 2012-09-17 16:18:13
oldukça güzel bir tank olmuş MAŞALLAH
[/QUOTE]Çok teşekkür ederim Mehmet bey.En güzelleri siz dost arkadaşların olsun.
[QUOTE=ATMACA71]Hayatımda gördüğüm en güzel akvaryumlardan birisi tebrik ediyorum sizi ayakta alkışlıyorum.[/QUOTE]
Teşekkürler Şahin bey ;alkış ve beğeniniz için
Hafta sonu şayet görev çıkmazsa,ortada boş kalan alana da birkaç aynı özellik ve renkte kayalardan getirip ilave etmeyi düşünüyorum .Her iki kenarda olan taş öbeğinin bir bütünlük sağlaması için tek sıra halinde olacak şekilde.Onca kaya ilavesi yapıldı ama hala kaya taşımaktan kurtulamadık.Celal kardeşim (KarabeY) ve Volkan Hocam (y_olcu) buradan duysunlar istedim;haftasonu hazırlanın;taşa gidilecek .
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 18 Eylül 2012 15:19
Vay arkadaş, amelelik yapmaya gidicez anlaşıldı. Benim yemeğimi suyumu eksik etme, gelmem valla. Gerekeni yaparız artık, yapcak bişi yok, büyüğümüzsün abi. Saygı sonsuz.
Gönderim Zamanı: 20 Eylül 2012 00:28
Cok güzel olmuş MAŞAALLAH abi ğüle ğüle kullan bence bu tanka mobalarınız yakışırdı demedende edemicem dogan abi....
Gönderim Zamanı: 20 Eylül 2012 02:56
Doğan bey mükemmel ölçüler,dolap ve dizayn! MAŞALLAH Allah nazarlardan saklasın,sağlıklı balıklar...
Gönderim Zamanı: 20 Eylül 2012 09:32
[QUOTE=KarabeY]Vay arkadaş, amelelik yapmaya gidicez anlaşıldı. Benim yemeğimi suyumu eksik etme, gelmem valla. Gerekeni yaparız artık, yapcak bişi yok, büyüğümüzsün abi. Saygı sonsuz.[/QUOTE]
[QUOTE=EMRAH.Y]Cok güzel olmuş MAŞAALLAH abi ğüle ğüle kullan bence bu tanka mobalarınız yakışırdı demedende edemicem dogan abi.... [/QUOTE]
[QUOTE=ÖKÜZBURAK]O balıkları besliyecek olsam 80-100 liraya bitane metrelik alırdım. ama akvaryum mükemmel[/QUOTE]
[QUOTE=coğrafyacı44]Doğan bey mükemmel ölçüler,dolap ve dizayn! MAŞALLAH Allah nazarlardan saklasın,sağlıklı balıklar...[/QUOTE]
Bu son abi;idare et artık
[QUOTE=EMRAH.Y]Cok güzel olmuş MAŞAALLAH abi ğüle ğüle kullan bence bu tanka mobalarınız yakışırdı demedende edemicem dogan abi.... [/QUOTE]
Nakil edilecekler Emrah;az kaldı
[QUOTE=ÖKÜZBURAK]O balıkları besliyecek olsam 80-100 liraya bitane metrelik alırdım. ama akvaryum mükemmel[/QUOTE]
Toplamda 57 balık için 80,100 liralık 1m akvaryum yeterlimidir?
[QUOTE=coğrafyacı44]Doğan bey mükemmel ölçüler,dolap ve dizayn! MAŞALLAH Allah nazarlardan saklasın,sağlıklı balıklar...[/QUOTE]
Teşekkür ederim Yılmaz bey,en güzelleri siz dostların olsun.
Gönderim Zamanı: 20 Eylül 2012 16:28
[QUOTE=yılmaz91]Güzel bir akvaryum olmuş galiba flaştan akvaryum karanlık çıkmış :D
[/QUOTE]
akvaryum ne kadar güzel olsada resimleme işinde eksik olunca bu kadar oluyor.
Gönderim Zamanı: 20 Eylül 2012 17:07
[QUOTE=ShotokaN]
[QUOTE=KarabeY]Vay arkadaş, amelelik yapmaya gidicez anlaşıldı. Benim yemeğimi suyumu eksik etme, gelmem valla. Gerekeni yaparız artık, yapcak bişi yok, büyüğümüzsün abi. Saygı sonsuz.
[/QUOTE]
Senin için son olmaz abi. Ben her zaman varım.
Gönderim Zamanı: 21 Eylül 2012 09:25
[QUOTE=KarabeY]
[QUOTE=ShotokaN]
[QUOTE=KarabeY]Vay arkadaş, amelelik yapmaya gidicez anlaşıldı. Benim yemeğimi suyumu eksik etme, gelmem valla. Gerekeni yaparız artık, yapcak bişi yok, büyüğümüzsün abi. Saygı sonsuz.
[/QUOTE]
Senin için son olmaz abi. Ben her zaman varım.
[/QUOTE]
Son dedik abi,Eyvallah sağol.
Gönderim Zamanı: 21 Eylül 2012 11:10
[QUOTE=MK07]
Akvaryumun ölçüleri, yeri, kurulumu, dizaynı herşeyiyle çok güzel Doğan abi.
Tebrik ederim.
Saygılar.
[/QUOTE]
Çok teşekkür ederim Mustafa,beğenmene sevindim.Selamlar.
Gönderim Zamanı: 21 Eylül 2012 20:34
Abi gerçekten fotoğrafları gördüğümde '' yok artık '' dedim seslice,tebrik ediyorum,müthiş bir tasarım...