200X75X60h Amerikan SF:18-19
Gönderim Zamanı: 19 Ocak 2010 14:19
Tebrik ederim akvaryumun genel görünüşü şahane olmuş balıklarda iyice alışmış görünüyor.Diğer arkadaşların dediği gibi benimde japon balığı gözüme çok batıyor zencilerin arasındaki beyaz gibi.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 19 Ocak 2010 14:22
Selam,
Son fotoğraf, doğadan bir kesit gibi olmuş. Çok beğendim.
Ümit, arka fon olarak ne kullandın? Bir kaç sayfa geri gittim ama bulamadım.
Saygılar,
Gönderim Zamanı: 19 Ocak 2010 14:57
[QUOTE=Supreme]
Merhabalar.
Arka fon dijital baskı. Akvaryumcudan aldım. Ağaç gövdesi şeklinde resim var. Boydan boya ağaç gövdesiymiş gibi. Cama yapıştırmaya çalıştım ama beceremedim. Öyle olunca camdan az daha geride durdu. Böylesi daha hoş oldu. Arka fon çok belirgin değil hali ile.
Saygılarımla.
Selam,
Son fotoğraf, doğadan bir kesit gibi olmuş. Çok beğendim.
Ümit, arka fon olarak ne kullandın? Bir kaç sayfa geri gittim ama bulamadım.
Saygılar,
[/QUOTE]Merhabalar.
Arka fon dijital baskı. Akvaryumcudan aldım. Ağaç gövdesi şeklinde resim var. Boydan boya ağaç gövdesiymiş gibi. Cama yapıştırmaya çalıştım ama beceremedim. Öyle olunca camdan az daha geride durdu. Böylesi daha hoş oldu. Arka fon çok belirgin değil hali ile.
Saygılarımla.
Gönderim Zamanı: 19 Ocak 2010 15:36
Ümit, güzel olmuş. O yüzden sordum
Saygılar,
Gönderim Zamanı: 19 Ocak 2010 21:29
Ümit abi;
Hiç bu kadarını bekliyordum açıkçası
Yine senden beklenileni yapmışsın ve eksiksiz bir tankın olmuş.Diyecek söz bulamıyorum.Japon balığı konusundada benim gözüme batmamıştı, yorumları okuduktan sonra tekrar baktım ve farkettim.Işıklandırmada harika olmuş.Herşey çok doğal...Tebrikler...Saygılar,
Gönderim Zamanı: 19 Ocak 2010 22:46
Abi 41 kere maşallah, sen benim akvaryum konusunda idolüm oldun:) yerleşik hayata bi geçeyim anında kurucam 4 tonluk tank, şimdilik oyalanıyorum
Gönderim Zamanı: 20 Ocak 2010 09:20
Merhabalar.
Bir kaç resim daha..
Devinimi bu akıntı motoru ile sağlıyorum. Aynı zamanda yüzeyi dalgalandırarak CO2 sıkıntımı çözüyorlar.
Resimlerde gördüğünüz kedi balığı, dostum Oytun'un hediyesidir. 3 taneler ve hiç durmaksızın geziniyorlar. Sayılarını 7'ye çıkaracağım. Türünü tam bilmiyorduk. Sağolsun Onur fotoğraf ile tür tespiti yaptı. Türün adı Horabagrus brachysoma. Azami 45cm büyüyor. Yırtıcı değil ama Etçil. Habitatı Hindistan. pH 6-7.5 arasında yaşıyor -ki benim tank için çok ideal-. Bol bitkili veya kovuğu bol akvaryumlardan hoşlanıyor. Bitkim olmasa bile bol bol kovuğum mevcut. Bu boyda sıkıntı olmaz ama büyüdüğünde canlı doğuranlarım için tehlike oluşturacağı kesin. Canlı doğuranları Setin sol alt tarafında kalan bitkili akvaryuma alacağım.
Saygılarımla.
Bir kaç resim daha..
Devinimi bu akıntı motoru ile sağlıyorum. Aynı zamanda yüzeyi dalgalandırarak CO2 sıkıntımı çözüyorlar.
Resimlerde gördüğünüz kedi balığı, dostum Oytun'un hediyesidir. 3 taneler ve hiç durmaksızın geziniyorlar. Sayılarını 7'ye çıkaracağım. Türünü tam bilmiyorduk. Sağolsun Onur fotoğraf ile tür tespiti yaptı. Türün adı Horabagrus brachysoma. Azami 45cm büyüyor. Yırtıcı değil ama Etçil. Habitatı Hindistan. pH 6-7.5 arasında yaşıyor -ki benim tank için çok ideal-. Bol bitkili veya kovuğu bol akvaryumlardan hoşlanıyor. Bitkim olmasa bile bol bol kovuğum mevcut. Bu boyda sıkıntı olmaz ama büyüdüğünde canlı doğuranlarım için tehlike oluşturacağı kesin. Canlı doğuranları Setin sol alt tarafında kalan bitkili akvaryuma alacağım.
Saygılarımla.
Gönderim Zamanı: 20 Ocak 2010 14:04
Selam,
Ümit'im, Horabagrus'ların, hayırlı olsun.
İzmit'de bende görmüştüm bunlardan. Uzaktan, Pangasius sanmıştım ama yanına yaklaştıkta farklı birşey olduğunu gözlemlemiştim. Seninkilerle hemen hemen aynı boydaydılar. Büyümüş halini merak ediyorum.
Saygılar,
Gönderim Zamanı: 20 Ocak 2010 14:18
Çok güzel bir görüntü oluşmuş ben özellikle zemin dekorunu çok beğendim.Elinize sağlık,sağlıklı balıklar üretmenizi ve beslemenizi temenni ederim.
Gönderim Zamanı: 20 Ocak 2010 14:37
Hayırlı uğurlu bol yavrulu sağlıklı olsunnnnnnnnnnnnnnn.
Süper görünüyor Ümit abi o kedibaliğina hasta kaldım, bu arada abi discusların geldimi?UĞUR FIÇICIOĞLU 2010-01-20 15:07:58
Süper görünüyor Ümit abi o kedibaliğina hasta kaldım, bu arada abi discusların geldimi?
Gönderim Zamanı: 20 Ocak 2010 15:41
Kedi balıkların hayırlı olsun Ümit.Tanka çok güzel yakışmışlar.
Saygılar.
Gönderim Zamanı: 20 Ocak 2010 17:23
Ümit hayırlı olsun kedi balıkları...
Çok sevdiğim bir türdür.. Altın rengi tonlarıa hayranım bu türlerin... Pırıl pırıl parlıyor :)
Tanka da yakışmışlar doğrusu...
Çok sevdiğim bir türdür.. Altın rengi tonlarıa hayranım bu türlerin... Pırıl pırıl parlıyor :)
Tanka da yakışmışlar doğrusu...
Gönderim Zamanı: 20 Ocak 2010 17:32
Tan her geçen gün dahada güzelleşiyor tebrik ediyorum çok iyi öncülük yapıyorsunuz :))
Gönderim Zamanı: 20 Ocak 2010 17:33
Ümit Abi döktürmüşsün gene gerçekten harika görüntüler . Birde şu japonlarla canlıdoğuranlar olmasa gerçekten güzel olucak. Canlı doğuran olarak doğal form bir koloni kılıç daha güzel olacaktır kesinlikle. Kedi balıklarıda harika ötesi bayıldım gerçekten Son olarakta kocaman bir MAŞALLAH diyelim ..
Saygılar..