200X75X60h Amerikan SF:18-19
Gönderim Zamanı: 02 Şubat 2010 21:19
Ümit abi geçmiş olsun, üzücü bir durum.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 02 Şubat 2010 21:31
Geçmiş olsun Ümit.Üzüldüm.
Saygılar.
Gönderim Zamanı: 02 Şubat 2010 22:28
Geçmiş olsun Ümit abi umarım başka kayıpların olmaz.En çokta insanın canını basit nedenlerden balık kaybetmesi sıkıyor bende yaşadım bilirim...
Gönderim Zamanı: 03 Şubat 2010 06:32
Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Aşırı öz güven felaket getirebiliyor. Bunca sene hiç başıma gelmemişti. Tek fark daha önce akvaryumun bulunduğu odalar soğuktu. Şimdi oda sıcaklığı 24 derece olunca sanırım bozulması için düğmeye basmış oldum. Kübalar ve diğer balıklar biraz daha iyi gibi görünüyor. Umarım düzelirler. Yemlemeyi kestim ve 3 gün daha hiç yem vermeyeceğim.
Saygılarımla.
Saygılarımla.
Gönderim Zamanı: 11 Şubat 2010 11:25
Ümit bey akvaryumunuz nickiniz gibi rastlantısal olmamış :)
Çalışmalarınızdan dolayı sizi alkışlamak isterim tebrikler.
Kayıplarınız için geçmiş olsun daha fazlası olmaz inşallah.
Gönderim Zamanı: 11 Şubat 2010 21:06
Merhabalar.
Yorumlar için teşekkür ederim.
Balıklar hızla büyüyor. Çeşitliliğin sonunu getirecek kadar zaiyat olmadı. İlaveten 5 adet 4-5cm red dragon flower horn yavrusu ve 2 adet 7-8cm golden flower horn yavrusu eklendi.
Pek memnun olmamamdan ötürü canon 450d slr makinemi sattım. Yurt dışından pentax k10d yada k20d getirttiriyorum. Muhtemelen 1 ila 1,5 ay kadar fotoğraf çekemeyeceğim.
Saygılarımla.
Yorumlar için teşekkür ederim.
Balıklar hızla büyüyor. Çeşitliliğin sonunu getirecek kadar zaiyat olmadı. İlaveten 5 adet 4-5cm red dragon flower horn yavrusu ve 2 adet 7-8cm golden flower horn yavrusu eklendi.
Pek memnun olmamamdan ötürü canon 450d slr makinemi sattım. Yurt dışından pentax k10d yada k20d getirttiriyorum. Muhtemelen 1 ila 1,5 ay kadar fotoğraf çekemeyeceğim.
Saygılarımla.
Gönderim Zamanı: 11 Şubat 2010 21:29
[QUOTE=aqua_boy]Ümit Abi FH'ler hayırlı olsun, fotoğraf işine gerçekten çok üzüldüm [/QUOTE]
Teşekkür ederim Cenk.
Hiç üzülme, çok daha sağlam döneceğim geri.
Saygılarımla.
Teşekkür ederim Cenk.
Hiç üzülme, çok daha sağlam döneceğim geri.
Saygılarımla.