2010 ADA
2010 İaplc sonuçları açıklandı.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Kıdemli Akvarist
[B]6033,1[/B] [C]3,2,38529[/C]
İl: Istanbul
Katılan herkesi bende gönülden tebrik ederim. Yedi katılımcı bizim için çok güzel bir sayı. Önümüzdeki yıllarda hem katılımcı sayısı hemde sıralamalarda yükselmemiz dileğiyle..
Kıdemli Akvarist
[B]6033,1[/B] [C]3,2,38529[/C]
İl: Istanbul
Katılanları tebrik ediyorum.
Az çok tankın mazisini bildiğimden nerdeyse son anlarda hazırlığını tamamlamış olmasına rağmenÜye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Bu seneki yarışmaya katılım nerdeyse % 50 civarında artmış durumda. Katılım sayısını öğrendiğimde eyvah demiştim. Zira benim tank oldukça sade ve teması zayıf bir tank. Ve Gökmen Bey' in de belirttiği gibi çok kısa bir sürede hazırlandı. Aslında hazırlandı yerine hazırlanmaya çalıştı demek daha doğru olur. Fotoğraf bile son akşam ancak bu kadar çekilebildi. Sanırım bir ay içerisinde birkaç bir bitki çıkarıldı, budandı, yer değiştirdi ve olgunlaşması beklendi. Glossolar da yine bir ay civarında ancak bu hale geldiler. Dolayısı ile peysaj açısından çok fazla oynanamadı. Buna rağmen aldığım sonuç benim için gerçekten iyi ve bir sonraki için teşvik edici bir derece. Çıkarılacak en basit ve önemli sonuç; yarışmalara hazırlanmak için yeterli zamanın olması.
Bu tarz akvaryum tasarımlarını çok beğeniyor ve kurmayı çok istiyorum ancak haftada 60 saat çalışan birisi olarak malesef zaman bulamıyorum:( .