250*100*50 VE F0 MOBALARIM
Öncelikle herkese saygılar ve selamlar....
Uzun bir süre düşünme , araştırma ve görüşmelerden sonra kafama uygun ve güvenilebilir bir insan buldum ve mobalarıma kavuştum AQUAPETCENTER' ın sahibi MURAT ULUSOY'a benim için uğraşlarından saatlerce telefonda beni dinlemesinden , ilgilenmesinden , nazik tavrından , tutumundan ve kaliteli esnaflığından dolayı binlerce kez teşekkürlerimi iletmek isterim...
Akvaryum'um hakkında biraz bilgi vermek istiyorum 15mm camdan oluşturulmuş , ölçüleri 250*100*50 ve 1250lt su almaktadır. dış filitre olarak 2400 lt lik aleas marka iki adet motor kullanmaktayım ışık mavi ve beyaz t5 ampul arkaplan srtafordan evyeyle kaya deseni yapılmış ve canlılara zarar vermeyen antibakteriyel su bazlı boyayla boyanmıştır kum olarak kalın mercan kırığı kullanılmıştır.
Mobalarım 12dişi 4 erkekten oluşmaktadır ölçüleri ise 15cm ile 35 cm arasında değişmektedir göz kararı umarım birbirlerine alışarak güzel bir koloni oluştururlar ve beni sevindirirler yorumlarınız görüşleriniz ve sorularınız benim için değerli lütfen esirgemeyin saygılar...
ahmet taşkın
antalya
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir