25 litre betta yeni kurdum
Gönderim Zamanı: 20 Haziran 2016 20:49
[IMG]https://www.akvaryum.com/akvaryumum/fotolar/33734_200620162048571.jpg[/IMG]
Fikirler dusunceler onemli paylasmaniz dilegiyle
Fikirler dusunceler onemli paylasmaniz dilegiyle
Beğenenler: [T]182728,fauron[/T]
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 20 Haziran 2016 21:20
[QUOTE=Angelus53]Betta 2 oldu ufak fanusda duruodu dayanamadim bugun yaptim bunu
[/QUOTE]
iyi yapmışsında ışık bana fazla geldi bide pembe galiba
[/QUOTE]
iyi yapmışsında ışık bana fazla geldi bide pembe galiba
Gönderim Zamanı: 20 Haziran 2016 21:26
[B]Loş bir ışık daha tatlı durcaktır kanımca elinize sağlık .[/B]
Gönderim Zamanı: 22 Haziran 2016 03:01
Bugun baya bitki siparisi verdim onlar gelince yeni resimleride eklerim 1 konuda yardiminiza ihtiyacim var 3 tane zebra danio var elimde bunlari bu akvaryuma koysam betta nin tepkisi neolur strese girermi uyum saglarmi
10 litrelik baska betta akvaryumunda duruyolardi ordaki bettada kuyruk erimesi oldugu icin cikardim bi kapta duruyolar kuyrugu eriyen betaya microfish uyguladim yem yemesi cok iyi hatta bu 3 luyu cukarinca inanilmaz bir kopukte yapti:) sagligi iyi gibi
Neden oldugunu anliyamadim ne yapmami onerirsiniz daniolarda o kapta ölsün istemiyorum
tesekkurler
10 litrelik baska betta akvaryumunda duruyolardi ordaki bettada kuyruk erimesi oldugu icin cikardim bi kapta duruyolar kuyrugu eriyen betaya microfish uyguladim yem yemesi cok iyi hatta bu 3 luyu cukarinca inanilmaz bir kopukte yapti:) sagligi iyi gibi
Neden oldugunu anliyamadim ne yapmami onerirsiniz daniolarda o kapta ölsün istemiyorum
tesekkurler
Gönderim Zamanı: 22 Haziran 2016 10:45
[QUOTE=Angelus53]Bugun baya bitki siparisi verdim onlar gelince yeni resimleride eklerim 1 konuda yardiminiza ihtiyacim var 3 tane zebra danio var elimde bunlari bu akvaryuma koysam betta nin tepkisi neolur strese girermi uyum saglarmi
tesekkurler[/QUOTE]
Anladığım Kadarıyla Başka Şansınız Yok Bettanın Yanına Koyun Derim Şimdilik.
tesekkurler[/QUOTE]
Anladığım Kadarıyla Başka Şansınız Yok Bettanın Yanına Koyun Derim Şimdilik.