2. ay sonra yeniden..(resim eklendi)
Gönderim Zamanı: 25 Haziran 2007 11:39
Hayırlı olsun Doğan bey, ancak thublerinizin akıntısı çok fazla geldi, frontoza yumurtaları zarar görebilir. Hafifçe yerlerinde yuvarlanmaları hatta bir - iki cm. havalanmaları yeterli olur.
Saygılar...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 25 Haziran 2007 13:18
Batuhan bey selamlar. Arıtıcı en düşük hızında şu an, bundan daha düşük seviyesi malesef yok inşallah bir terslik olmaz.
Saygılar.
Gönderim Zamanı: 25 Haziran 2007 13:43
Kardeş hayırlı olsun üretim hanemizin ilk yumurtaları geldi desene devamıda gelir artık biz sabırlı olduktan sonra :) Yarın oradayım şimdiden sabırsızlandım bile umarım bi aksilik olmazda hepsini büyütürüz .
Gönderim Zamanı: 25 Haziran 2007 14:17
Sağol abicim yardımların ve desteğin için ayrıca teşekkürler. Yarın gel bekliyorum üretimhanenin diğer akvaryumları kurulacak
Gönderim Zamanı: 25 Haziran 2007 15:36
[QUOTE=batuhanbayram]Hayırlı olsun Doğan bey, ancak thublerinizin akıntısı çok fazla geldi, frontoza yumurtaları zarar görebilir. Hafifçe yerlerinde yuvarlanmaları hatta bir - iki cm. havalanmaları yeterli olur.
Saygılar...
[/QUOTE]
Doğan kardeşim banada yumurtalar hızlı dönüyor gibi geldi.Yumurtaların sabit olmadan biraz hareket etmesi yeterli olur fazlası zarar veriyor yumurtalara.
Saygılar...
Gönderim Zamanı: 26 Haziran 2007 10:36
Thump la , arıtıcı demişsiniz (her ne kadar çözemesemde) :) , bağlantı yerine elyaf yada sünger koyarak bir nebze yumurtalara gelen akıntıyı yavaşlata bilirsiniz kanımca . Umarım yumurtalarda sorun yoktur , kolay gelsin Doğan bey.
Gönderim Zamanı: 02 Temmuz 2007 10:19
Doğan bey olarak cevap veriyorum Balıkların yumurtalarını thumb sistemine koyduktan 2 gün sonra iş seyahatine çıktım ama gözümde arkada kalmıştı açıkçası. Akıntının fazla olduğunu öğrendikten sonra içine elyaf koyuo akıntıyı birazda olsa kesmiştim herşeyde normal görünüyodu sadece 1 yumurta bozulmuştu. Seyahatten geldiğim gün yumurtalar thumb borusunun bir köşesinde kalmış boru biraz aşağıya inmiş ve hareketlilikleri 0 dı. Haliyle hepside pamuklaşmıştı Seyahat dönüşü acı bir sürpriz oldu. 2 ay sonra daha profesyonelce yumurtalara müdahele edeceğim.
Saygılar.
Gönderim Zamanı: 02 Temmuz 2007 10:34
Yazık olmuş geçmiş olsun ama bunların hepsi tecrübe saygılar..
Gönderim Zamanı: 02 Temmuz 2007 15:35
Moba yumurtalarına kaşıkçı elması gibi bakan bir arkadaş vardı sitede. Şimdi başlığı bulamadım ama size bu tumbler konusunda çok yardımcı olabilir, hatırladığım kadarı ile çok ta yardımsever bir arkadaştı.
8 yumurtadan birini büyütmeyi başarmıştı.
Onunla irtibata geçilmesini tafsiye ederim. En azından bilgi edinmek açısından.
Saygılar...