30ytl sump,dış filtre devri bitti.resimler eklendi
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Açıkcası hemşerilerim dışında olumlu eleştiri yapan yok:) ama eleştiri bu olumlu olduğu kardar olumsuzda olması gerek. Neyse arkadaşlar ayrıntılı bilgi edinmek isteyen arkadaşlar varsa özel mesajdan yada konuya cevap yazarak sorabilirler seve seve anlatırım. Çünkü bu sistemi yaparken bu site çok yol gösterdi bana bu siteye hizmet etmek beni mutlu eder fazlasıyla.
1. Sayfanın sonunda elektrik kesintilerinden kendiniz bahsediyorsunuz, benim yazdığıma alakasınz diyorsunuz. Aşk olsun!
1. Sayfanın sonunda elektrik kesintilerinden kendiniz bahsediyorsunuz, benim yazdığıma alakasınz diyorsunuz. Aşk olsun!
[/QUOTE]
Şenol kardeş kimseye kulak asma yaptığın sistem harika. Kendim bizzat 3 ay bu sistemi kullandım gerçekten suyu çok iyi temizliyor. Yeni aldığım dış filtre hala onun performansına ulaşamadı. Ben sadece görüntü kirliliği yapıyor diye vazgeçmek zorunda kaldım benim akvaryum ayrıca bitkili ve çürüyen kopan bitkileri mükemmel toplamıştı akvaryum dahil hepsini kendim yaptığım için önceden düşünmüş olsaydım kesinlikle dış filtre almazdım akvaryumun üstüne monte ederdim ayrıca dipteki pislikler için güçlü bir hava taşı ile suyu hareketlendirirseniz dipte pislik kalmıyor saygılar güle güle kullan..
Arkadaşlar bugun 70 lt lik akvaryumumada yaptım ve 70 lt lik akvaryumu tropical yapacağım su biraz daha dinlensin. 1 hafta sonra balıkları alacağım. Ama tropikal mi yapsam yoksa zebra cichled mi koysam karar veremedim :) değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim..
Sağlıklı balıklar..