3100 Lt Akvaryum yapimi!
Gönderim Zamanı: 04 Temmuz 2006 23:28
Peh mükkemmel bir dekor bence bu akvaryum tuzlu su akvaryumu olmalıydı
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 04 Temmuz 2006 23:34
Süper.. bence tatlı su ve frontosa akvaryumu olarak müthiş bir akvaryum.Ellerine sağlık yapanların.Paylaşım için teşekkürler Mustafa Bey.Saygılar,
Gönderim Zamanı: 07 Temmuz 2006 15:33
Şu arka fon olayı canımı çok sıkıyor.Adamlar çok doğal yapıyorlar.Arka fon böyle olmayınca hep birşeyler eksik gibi geliyor bana.İnşaallah bizde bu tip akvaryumlar oluştururuz.Neyse geçmişe göre çok mesafe katettik.Paylaşım için teşekkürler...
Gönderim Zamanı: 12 Aralık 2006 18:36
Gaziantep hayvanat bağçesindeki çoğu akvaryum bu şekilde, fakat akvaryumların sadece ön kısımları cam, arka ve yan tarafları kaya şekli verilmiş duvar.
" border="0" />" " " "
Gönderim Zamanı: 12 Aralık 2006 23:01
Harika tanklar sanırım Abd orası adamlarda çok büyük evler var öyle geniş evim olsa düşünmem yaptırırım hemen ama mümkün değil bu koşullarda, inşallah ilerde kısmet olursa hobimi dahada ilerilere götürmek isterim,hem görsellik hemde canlılar için iyi olur.
Gönderim Zamanı: 13 Aralık 2006 01:14
Çok güzel bir akvaryum. Paylaşanlara teşekkürler. Benim soracağım bir soru var. Daha önce de tartışılmıştı ama ben net olarak bir sonuç çıkaramamıştım. Mekan olsa da bu ağırlıktaki bir akvaryumu evin neresine yerleştirmeli? Herhangi bir sorun olur mu? Türkiye'deki binaların şartlarını da göz önünde bulundurarak cevap verirseniz teşekkür ederim?
encort 2006-12-23 0:12:28
Gönderim Zamanı: 13 Aralık 2006 11:55
Arkadaşlar adamlar uçmuş. Kim ne derse desin süperler. İşi biliyorlar. Teşekkürler fotoğraflar için. Saygılar...
Lütfen imla kurallarına uyunuz.
encort 2006-12-23 0:30:48
Lütfen imla kurallarına uyunuz.