34 akvaryum güvenlimidir ?
Gönderim Zamanı: 27 Kasım 2014 16:26
Selam arkadaşlar 34 akvaryum.com dan 1 metrelik bir akvaryum getittirmeyi düşünüyorum. Ama ya kırılırsa veya patlak çatlak bişey çıkarsa düşüncesi aklımı kurcalayıp duruyor. Daha önceden buradan akvaryum alışverişi yapan arkadaşlar varsa düşüncelerini paylaşabilirler mi ?
YEmre 2014-11-27 16:27:54
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 27 Kasım 2014 17:33
Akvaryumu şehrinizden alın bence 34akvaryum güvenilir bence ama kargovulara güven olmaz yunus bey çok olsa kütahyada 20 tl fazla verirseniz ama kafanız rahat olur
Gönderim Zamanı: 27 Kasım 2014 18:08
Ağaç sandıklar ile gönderiyorlar.
Bizzat yerlerine gitmiştim.
Ama yinede cam.
Kargoda bitiyor iş....
Ama yinede cam.
Kargoda bitiyor iş....
Gönderim Zamanı: 27 Kasım 2014 18:09
N11 üzerinden kendilerinden farklı zamanlarda 70cm ve 40cm akvaryum ve birçok akvaryum malzemesi satın aldım. Sürat kargo ile tahta kasa içerisinde streç filme sarılı olarak gönderiyorlar. Ürünü teslim alırken kontrol etmenizi kırık çatlak vb. bir şey varsa teslim almamanızı istiyorlar. Bir sorun olursa sorunlu ürün ellerine ulaşınca yenisini yolluyorlarmış.
En önemli nokta muhakkak kargocunun yanında güzelce kontrol etmeniz, sıkıntı varsa teslim almamanız.
En önemli nokta muhakkak kargocunun yanında güzelce kontrol etmeniz, sıkıntı varsa teslim almamanız.
Gönderim Zamanı: 27 Kasım 2014 19:41
İstanbul içi 70cm olan 15TL civarı tutmuştu. 40cm olan 8TL civarıydı.
Gönderim Zamanı: 11 Aralık 2014 09:27
Merhabalar. Ben 34 akvaryumdan 3 akvaryum getirttim(Mersin). Mükemmel paketliyorlar, hatta açmak için uğraşıyorsunuz.
Gönderim Zamanı: 14 Aralık 2014 12:00
Tekrar merhaba.Benim sipariş ettiğim akvaryumlar 100x40x50h ve iki adet bettalar için 3o cm. Kargo kapıya kadar getirdi.