35lt lik yeni oluşum
Gönderim Zamanı: 18 Ocak 2011 09:59
Yeni kurduğum 35 litrelik bitkili akvaryumum. Canlıları haftalık periyotlarla ekliyorum. 2 hafta içerisinde 2 melek 2 plati 5 neon ve 2 kiraz karides olacak.. Yorumlarınızı bekliyorum...
[VID]http://www.youtube.com/watch?v=vNTfx3zbwUY[/VID]
Video:
Video:
Boyut (cm):35*40*25
Kapasite (litre):35
Akvaryum Bakımı: Haftada 1 % 10 su değişimi,
Kapasite (litre):35
Akvaryum Bakımı: Haftada 1 % 10 su değişimi,
Kullanılan Yemler: Sera vitagram
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:
Ayda bir sıvı gübre ilavesi
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:
Ayda bir sıvı gübre ilavesi
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 18 Ocak 2011 10:02
Güzel dekore etmişsiniz. Sadece neon ve karideslerle daha ideal olabilir. Canlı ilavesinden sonra da resim koyabilirseniz, daha iyi olur. barbarossa 2011-01-18 10:03:00
Gönderim Zamanı: 18 Ocak 2011 10:09
Teşekkürler. Fotoları en yakın zamanda ekleyeceğim.. ozanserefhan 2011-01-18 10:14:30
Gönderim Zamanı: 18 Ocak 2011 13:33
Çok hoş olmuş. Özellikle ağaç kökü çok hoş ama melek e plati farklı türler gibi geldi bana
Gönderim Zamanı: 18 Ocak 2011 14:22
Ozan bey bende murat beyin görüşlerine katılıyorum melek balığı yavru yemeyi çok sever plati yavrularını yiyecektir melek ve neon bakmanızı tavsiye ederim. akvaryumunuz çok gerçekten çok hoş duruyor güzel dekore edilmiş bitkilerin hepsi canlımı acaba balıklı fotolarınıda bekliyoruz sağlıklı balıklar.
Gönderim Zamanı: 18 Ocak 2011 15:53
Tankınız gayet hoş olmuş hayırlı olsun,ama bu hacimde melek bakamazsınız ayrıca karidesleriniz ve yavruları melek için çok cazip bir yemdir.En ideal çözüm melekleri çıkarmanız olacaktır,bence neon karides ve bikaç tanede cüce vatoz ile gayet güzel bir tank olur.Canlı doğuranlar ile devam ederseniz bir ay sonra bile yetersiz kalır tankınız...
Gönderim Zamanı: 18 Ocak 2011 16:00
4 Zebra Daino, 1 Cüce Vatoz, 6 Tane Neon Tetrayla keyifli bir tankınız olabilir
Gönderim Zamanı: 18 Ocak 2011 16:18
Yorumlarınıza teşekkürler. Galiba karides fikrinden vazgecmem gerekecek. Çünkü küçük kızım meleklere bayılıyor 6 neon tetra ve 2 cüce vatoz ilavesi ile umarım güzel bir sistem oluşur... ozanserefhan 2011-01-18 16:19:25
Gönderim Zamanı: 18 Ocak 2011 16:56
Ya kızınız ve balıklar için daha büyük bir akvaryuma geçip tekrar dekore ediceksiniz yada melekleri çıkarıp yola devam ediceksiniz.Yoksa o balıklar içinde kızınız içinde iyi olmaz.Çünkü 1 2 aya ölünce balıklar kızınızda çok üzülecek.
Gönderim Zamanı: 18 Ocak 2011 18:23
35 litre melek için çok az ve en az 40 cm yükseklik gerekli.