3 cm koi..
Merhaba arkadaşlar koilerim henüz 3 cm dişilerden birinin karnı şiş ve siyah renk almıştı daha çok küçük 1 aylık bence kabızdır derken bi baktım bu sabah akvaryumda 3 4 tane çok küçük koiler..bu nasıl oldu,yavruladı ama 1 yıldan önce olmaması gerekmiormu?balıklarımın koi olduğundan eminim koi havuzunda yüzen yüzlerce yavru arasından topladım!!!
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Hayır eminim tam 12 tane attım akvaryuma ve koim 3 cm hepsi..ayrıca dişi olanların bitanesinin karnı çok şişkin ve siyahtı şimdi o şişlik ve siyahlık yok..
Merhaba arkadaşlar koilerim henüz 3 cm dişilerden birinin karnı şiş ve siyah renk almıştı daha çok küçük 1 aylık bence kabızdır derken bi baktım bu sabah akvaryumda 3 4 tane çok küçük koiler..bu nasıl oldu,yavruladı ama 1 yıldan önce olmaması gerekmiormu?balıklarımın koi olduğundan eminim koi havuzunda yüzen yüzlerce yavru arasından topladım!!!
[/QUOTE]Cem bey az önce bana ö.m. ile mesajda tankınıza yunus ve mücevher balıklarınızı aldığınızı belirttiniz. koilerle aynı tanktamı bu yunus ve mücevher türleri...