3 japonum var
Gönderim Zamanı: 20 Ocak 2008 09:56
Merhaba benim eni 60 cm ye boyu 26 cm byüklükte akvaryumum var. 3 tane japon balığım var bunların yanına basit hangi balıkları koyabilirim? Ben daha dün başladım.Acemiyim.Ne olur yardım edin!
reis 2008-01-28 20:07:10
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 21 Ocak 2008 17:12
Sadece 1 adet vatoz alın. Japon balıkları oldukça fazla büyüyen balıklardır. Akvaryumunuza daha fazla balık almanız, özellikle yeniyseniz, sorunlara yol açabilir.
Japon balığı ile başlamanız çok doğru bir karar olmuş. Japon balığı ve akvaryum ile ilgili her türlü bilgiyi bu sitede, arama butonunu kullanarak ulaşabilirsiniz.
Sağlıklı balıklar.
Japon balığı ile başlamanız çok doğru bir karar olmuş. Japon balığı ve akvaryum ile ilgili her türlü bilgiyi bu sitede, arama butonunu kullanarak ulaşabilirsiniz.
Sağlıklı balıklar.
Gönderim Zamanı: 21 Ocak 2008 23:35
Bence çöpçü alın özelliklede bronz çöpçü.Japonlarla birlikte farklı tür balıklar beslenmesi çok iyi değil bence.Hatta bana kalsa sade japon besleyin derim...
SaygılarÜye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 22 Ocak 2008 11:03
Bende Japon akvaryumuma Çöpçü Vatoz koydum. Ama Çöpçüler öldüler. Tek Vatoz alın yeterlidir diyorum. Unutmayın ki Japonlar iyi bakıldığında çok uzun yıllar yaşayabilirler. reis 2008-01-28 20:11:03