420 litreyi 3. kat taşırmı?
Gönderim Zamanı: 07 Eylül 2006 01:07
Yanlış anlamayın. Kilitlensin diye demedim. Sadece net bir sonuç çıkmaması açısından söyledim. Bazılarında tereddütler bulunmasından dolayı.
Yoksa hiç önemli değil benim için konunun uzaması. Bunu söylerken ard niyetim yoktu.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 07 Eylül 2006 01:14
Yazılanları anladım(kilitlensin-kilitlendik)
Bende zaten konu çok uzadıysa(olur ya forumdaki diğer konular geriye kayar hep bu konu güncellenir)kilitlensin dedim.
Turgay bey,
Emin ol taşır demişsiniz ki- inşallah öyle olur.Hep aklıma şu soru geliyor ya taşımazsa
Everton bey(isminiz imza kısmınızda yazılı değil hitabım nickinize oldu)
Hiç bir şey olmaz demişsiniz sizde.
Yanlız sormak istediğim bir şey var siz 420 litreyi 3. katmı yoksa 321 litreyimi 3. kat taşırmı anladınız ve taşır dediniz.
Kaba taslak bir hesapla 321 litre akvaryum,sehpa,sump vs 600 kiloyu buluyor
Bende zaten konu çok uzadıysa(olur ya forumdaki diğer konular geriye kayar hep bu konu güncellenir)kilitlensin dedim.
Turgay bey,
Emin ol taşır demişsiniz ki- inşallah öyle olur.Hep aklıma şu soru geliyor ya taşımazsa
Everton bey(isminiz imza kısmınızda yazılı değil hitabım nickinize oldu)
Hiç bir şey olmaz demişsiniz sizde.
Yanlız sormak istediğim bir şey var siz 420 litreyi 3. katmı yoksa 321 litreyimi 3. kat taşırmı anladınız ve taşır dediniz.
Kaba taslak bir hesapla 321 litre akvaryum,sehpa,sump vs 600 kiloyu buluyor
Gönderim Zamanı: 07 Eylül 2006 01:16
dostlar ben 7 katlı binanın 5. katındayım ve 300 litrelik mobilyalı akvaryumum var işin dahada kötüsü kocaeliliyim yani benim yüzümden bu bina bir depremde çokcekmi?? akvaryumumu alalı 2 ay bile olmadı ama şu anda çıkarmak istiyorum?
Gönderim Zamanı: 08 Eylül 2006 08:16
Bu işi İstanbulda uygun bir ücret karşılığında kontrol firmalarına yaptırabilirsiniz.
Buyrun bu linkten binanızın durumunu %60 doğrulukla ücretsiz olarakta değerlendirebilirsiniz.
http://www.guclendir.com/html/test.html