540lt Frontosa Brundi akvaryumu hakkında görüşleriniz..
Gönderim Zamanı: 19 Ekim 2012 11:06
Arkadaşlar,,
Brundi'lerin tamamı kendi yavrularım şuanda damızlık altı oldular bende ayrı bir tanka 1e 6d şeklinde aldım, umarım sağlıklı bir koloni olurlar, bu noktada sizin görüşlerinizi ve önerilerinizide almak isterim her nekadar eski bir frontosacı olsamda ne demişler (el elden üstündür) katılımlarınız için şimdiden çok tşk ederim Sağlıklı balıklar.
Not: Şimdilik brundileri paylaşıyorum ileriki günlerde kigoma damızlık altları kolonisi tankı ve Blue Zaire Moba tanklarınıda paylaşacağım.
Fotoğraf:
http://bakis.akvaryum.com/videolar.asp
Boyut (cm): 150*60*60 cm
Kapasite (litre): 540tl
Canlılar: North Brundi Frontosa 1e 6d
Malzemeler:Atman 3338 dış filtre, Eheim 2012 iç filtre, Atman 300w ısıtıcı.
Akvaryum Bakımı: Haftada bir dip temizliği, 10 günde bir % 30 su değişimi.
Kullanılan Yemler: Sera vipan , tetra bits, tetra cichlid sticks ayrıca haftada bir karides,su piresi, artemia her hafta bir ürün.
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: yanlızca kaya tuzu.
Saygılar,
BakıŞ 2012-10-21 00:10:15
Brundi'lerin tamamı kendi yavrularım şuanda damızlık altı oldular bende ayrı bir tanka 1e 6d şeklinde aldım, umarım sağlıklı bir koloni olurlar, bu noktada sizin görüşlerinizi ve önerilerinizide almak isterim her nekadar eski bir frontosacı olsamda ne demişler (el elden üstündür) katılımlarınız için şimdiden çok tşk ederim Sağlıklı balıklar.
Not: Şimdilik brundileri paylaşıyorum ileriki günlerde kigoma damızlık altları kolonisi tankı ve Blue Zaire Moba tanklarınıda paylaşacağım.
Fotoğraf:
http://bakis.akvaryum.com/videolar.asp
Boyut (cm): 150*60*60 cm
Kapasite (litre): 540tl
Canlılar: North Brundi Frontosa 1e 6d
Malzemeler:Atman 3338 dış filtre, Eheim 2012 iç filtre, Atman 300w ısıtıcı.
Akvaryum Bakımı: Haftada bir dip temizliği, 10 günde bir % 30 su değişimi.
Kullanılan Yemler: Sera vipan , tetra bits, tetra cichlid sticks ayrıca haftada bir karides,su piresi, artemia her hafta bir ürün.
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: yanlızca kaya tuzu.
Saygılar,
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 19 Ekim 2012 17:32
Merhaba
Akvaryumun hacmi çok iyi. Balıklarınız da sağlıklı görünüyor ama akvaryumun içinde çok fazla yapay var. Bunları çıkarmalısınız bence.
Gönderim Zamanı: 19 Ekim 2012 18:57
Ahmet bey görüşleriniz için çok teşekkür ederim ancak bu tür tanganyıka gölündede bu şekilde yaşıyor saklanacak alan gerekli sitres olmamaları açısından tşk sağlıklı balıklar.
Forumda araştırmanızı isterim.
Forumda araştırmanızı isterim.
Gönderim Zamanı: 19 Ekim 2012 21:13
Ben de tankın mümkün olduğunca doğal yaşam alanlarına uygun dekore edilmesi taraftarıyım.Taş ve kayalıklar ile çok daha güzel bir dekor,saklanma alanları oluşturabiliriz.Ama bu elbetteki bizlerin tercihidir.Herkesin zevk ve tarzı farklıdır.Bu şekilde siz uygun gördükten sonra kim ne diyebilir ! Balıklarını çok hoş ve güzel görünüyorlar.İnşallah bolca yavrular alır ve keyfini yaşarsınız.
Gönderim Zamanı: 20 Ekim 2012 15:14
41 kere maşallah hakan bey
Formlarından balıkların belli zaten çok güzel oldukları.İnşallah düzenli bir şekilde yavru alıp büyütürsünüz.Deniz DURMAZ 2012-12-21 12:08:47
Formlarından balıkların belli zaten çok güzel oldukları.İnşallah düzenli bir şekilde yavru alıp büyütürsünüz.
Gönderim Zamanı: 20 Ekim 2012 20:26
Sercan bey oöncelikle şunu söyliyim onlar insan değil ayrıca 6 tane akvaryum olunca sıkıntı olmuyor her koloni ayrı akvaryumda ilk defa yapmıyoruz bu işi iyi akşamlar..
BakıŞ 2012-10-20 20:29:43