550 LT RED MELON TANKIM. ÇİFTLER HAZIR YUMURATLARD
[QUOTE=syprinus] [QUOTE=M.Tuna]Buğra Bey tebrikler çok tatlı balıklar.
Buğra Bey şuan yok sanırım,ben biraz detay vereyim Mahmut Bey :)
Ferrum demir +3 çözeltisidir özellikle adaptasyon süreci,direnç ve renk oluşumuna katkısı çok fazla,ilk kullanım ile yaklaşık 5 hafta içerisinde demir stokları tamamlanır,bilindiği gibi insanlarda da demir eksikliği ve tedavisinde kullanılır,damla olarak bebeklerde, surup olarak çocuklarda ve yetişkişlerde de flakon ve tablet olarak kullanılan formları mevcuttur.Özellikle demir+2 preparatlarına göre çok iyi tölere edilir tek,sıkıntısı her demir prepatında olması en yüksek yan etkisi kabızlıktır buda %5-9 oranındadır ama kullanılırken sindirim sistemini çalışmaya teşvik edici bitkisel gıda takviyesi bu problemi çözmede çok etkilidir.Disclerde kullanımında damla tercih edilmesi doz ayarlaması olarak daha uygun olur,ayrıca içerisinde ki karamel aroması iştah artışını tetiklerken diğer yardımcı moleküller antioksidan olarak iş görür.
[/QUOTE] Merhaba;
[QUOTE=sever_um]Buğra bey maşallah çok sağlıklı ve güzel gözüküyolar allah nazardan saklasın .[/QUOTE] Tuncay Bey Teşekkür ederim. Bir aksilik olmazsa sizden gelecek l144 ler ile dahada şenlenecek tankımız.
[QUOTE=geomatik]Harika görünüyorlar gerçektende. Kumda eklenirse azıcık daha güzel olur inş.[/QUOTE] Fatih Bey teşekkür ederim. Balıklarım tam damızlık boya geldiklerinde ciddi bir değişim tankta olacak. Tankta yapacağım değişikliklerde ufak ufak kafamda şekillenmeye de başladı.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Bu arada sera red parrot yemini tavsiye edebilirim size kırmızı rengi iyi çıkartıyor.
Bu arada sera red parrot yemini tavsiye edebilirim size kırmızı rengi iyi çıkartıyor. [/QUOTE]
Sanmerah-red cover-rose red
bu balıklar hep birbiri ile karıştırılan, üretiler tarafından bazen kasıtlı bazen yanlışlıkla sanmerah olarak adlandırılan balıklardır.
Kabaca 3 balıkta aynı kandan gelmete. Aralarındaki fark için en basit anlatımla
eğer barı yoksa sanmerah, yüzde barı yok gövde de var yada silik olarak barlar seçiliyorsa red cover, net olarak kafasında bar var ve stres anında barları belirginleşiyorsa rose red dir.
Ancak Kimi çinli üreticiler sanmerah a red cover olarakta adlandırarak satmaktadır.
Aralarında nüans farkları var ve kimi zaman geri atım "trowback" olarak adlandırılan üretimler yada yavruların bir kısmı rose red bir kısmı red cover olarak çıkabilmektedir. Yani aynı batım yavruların birkısmı red cover olarak bir kısmı ise rose red olarak satılmaktadır.
Bir diğer kavram ise sanmerah ve super sanmerah kavramıdır. Kahverengine yakın renkler sanmerah, canlı kıpkırmızı renkte balıklar ise supersanmerah olarak adlandırılmaktadır.
Albino sanmerah ayrı bir antite, ben albino balıkları özellikle barsızlığı, peppering denen siyah lekelenmesi olmaması nedeniyle çok seviyorum.
[/QUOTE]
İnternette bulduğum en güzel Sun Merah
Türkiye'de genelde bulunan sun merah ların görüntüsü de aşağıdaki gibi.
Sanmerah-red cover-rose red
bu balıklar hep birbiri ile karıştırılan, üretiler tarafından bazen kasıtlı bazen yanlışlıkla sanmerah olarak adlandırılan balıklardır.
Kabaca 3 balıkta aynı kandan gelmete. Aralarındaki fark için en basit anlatımla
eğer barı yoksa sanmerah, yüzde barı yok gövde de var yada silik olarak barlar seçiliyorsa red cover, net olarak kafasında bar var ve stres anında barları belirginleşiyorsa rose red dir.
Ancak Kimi çinli üreticiler sanmerah a red cover olarakta adlandırarak satmaktadır.
Aralarında nüans farkları var ve kimi zaman geri atım "trowback" olarak adlandırılan üretimler yada yavruların bir kısmı rose red bir kısmı red cover olarak çıkabilmektedir. Yani aynı batım yavruların birkısmı red cover olarak bir kısmı ise rose red olarak satılmaktadır.
Bir diğer kavram ise sanmerah ve super sanmerah kavramıdır. Kahverengine yakın renkler sanmerah, canlı kıpkırmızı renkte balıklar ise supersanmerah olarak adlandırılmaktadır.
Albino sanmerah ayrı bir antite, ben albino balıkları özellikle barsızlığı, peppering denen siyah lekelenmesi olmaması nedeniyle çok seviyorum.
[/QUOTE]
İnternette bulduğum en güzel Sun Merah
Türkiye'de genelde bulunan sun merah ların görüntüsü de aşağıdaki gibi.