5 Erkek 23 Dişi İlangi Resimler 1-5-8-10-12-14-15-17-18- video 20
Gönderim Zamanı: 21 Mart 2011 17:53
Galiba nazar değmesinden korkup fotoları koymuyorsunuz.Bence fotoları koyun ve yanına nazar boncuğu ekleyin:))))
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 21 Mart 2011 19:41
[QUOTE=frukoeses]
[QUOTE=theanswer376]Galiba nazar değmesinden korkup fotoları koymuyorsunuz.Bence fotoları koyun ve yanına nazar boncuğu ekleyin:))))[/QUOTE]
Galiba sizin birde yunuslarınız vardı yanlış hatırlamıyorsam . Yunus sevmediğim halde sizin balıklarınız çok hoşuma gidiyordu .)
[/QUOTE]Evet yunuslarım vardı onları sevdiğim bir abime sattım. En iyi şekilde bakacağından şüphem yok.
Fakat önümüzde ki yıl veya bu yazın sonunda çok daha iyi bir koloni ile sürpriz yapabilirim yunus konusunda.
[QUOTE=theanswer376]Galiba nazar değmesinden korkup fotoları koymuyorsunuz.Bence fotoları koyun ve yanına nazar boncuğu ekleyin:))))[/QUOTE]
Malesef konu nazar değil balıkları henüz makineye alıştıramadım insanada alışık değiller çünkü bir günde sadece 1 saat beni görüyorlar yani bulundukları ortamda hareket yok kendi başlarınalar bundan dolayı fotoğrak çekmek istediğimde aşırı korkup stres yapıyorlar. Ve stres yapmaları istediğim en son şey.
Saygılar...
Gönderim Zamanı: 21 Mart 2011 19:51
Bencede stres yapmasınlar... ilerde bende F0 alıcam ve alışana kadar üstünü örtücem yada odaya kimseyi sokmayacağım. En iyisini yapıyorsunuz.
Gönderim Zamanı: 28 Mart 2011 07:11
Arkadaşlar pazar günü sabah henüz ışıkları yanmamışken hazırlandım ve ışıkları yanar yanmaz bir kaç poz yakalayabildim.
Burak Bulut 2011-03-28 07:13:21
Gönderim Zamanı: 28 Mart 2011 09:14
[QUOTE=izmirli81]Allah kem gözlerden nazarlardan korusun Burak hocam...Umarım ürkekliklerini en yakın zamanda üzerlerinden atarlar...
[/QUOTE]
Sağol sinen son resimde makine ve karanlıktan dolayı baya hırpalanmış bir şekilde çıkmış yüzgeçler.
Birde 2 erkeğin kavgasından dolayı 3. resimde erkeğin arkasında küçük bir noktada siyahlık var yara izi sanırım yavaş yavaş geçiyor o izde.
Saygılar...
Gönderim Zamanı: 28 Mart 2011 13:00
Bu erkeklerin ne alıp veremediği ne var yahu , dişi bolluğu var akvaryumda hala birbirlerini nasıl indiririm derdindeler aslında onlara askeri bi eğitim vermek lazım anarşistlik yapmasınlar
Gönderim Zamanı: 28 Mart 2011 14:03
Maşallah Burak kardeşim ürkekliklerini attıklarında çok çok daha güzel olacaklar bundan emin ol.
Selamlar.
Selamlar.
Gönderim Zamanı: 28 Mart 2011 14:17
[QUOTE=izmirli81]Bu erkeklerin ne alıp veremediği ne var yahu , dişi bolluğu var akvaryumda hala birbirlerini nasıl indiririm derdindeler aslında onlara askeri bi eğitim vermek lazım anarşistlik yapmasınlar
[/QUOTE]
[QUOTE=hakanaskin]Maşallah Burak kardeşim ürkekliklerini attıklarında çok çok daha güzel olacaklar bundan emin ol.
Selamlar.
[/QUOTE]
Burak Bulut 2011-03-28 14:19:08
Haklısın Sinan ama bir erkek çok agresifti onu akvaryumdan 1 haftalığına ayırdım o esnada diğer erkek hükümdarlığını ilan etti tabi ben erkeği tekrar eklediğimde büyük bir kavga koptu o esnada oluştu bu çizik. Ama gün geçtikte küçülüyor ve soluyor yara izi.
Saygılar...
[QUOTE=hakanaskin]Maşallah Burak kardeşim ürkekliklerini attıklarında çok çok daha güzel olacaklar bundan emin ol.
Selamlar.
[/QUOTE]
Hakan abi teşekkür ederim bu konuda yardımına ihtiyacım var bu ürkeklik sorununu nasıl çözebilirim.
Gönderim Zamanı: 28 Mart 2011 14:25
Uygun bi vakitte halleriz kafana takma