60 Lt Neon Tankım
Gönderim Zamanı: 09 Ocak 2011 01:07
Fotoğraf:
Uploaded with ImageShack.us
Boyut (cm): Ölçmediğim İçin Bilmiyorum Kusura Bakmayınız
Kapasite (litre): 60 Lt
Canlılar: Yeşil Neon
Malzemeler: Shark Sb800f İç Filtre , Beyaz Taş , 300 W Isıtıcı , Cam Temizleyici . İç Derece
Akvaryum Bakımı: 1 Haftada Bir Dif Çekimi ,1 Haftada Bir İç Filtre Temizlenmesi , 1 Ayda Bir Yarıya Kadar Su Çekimi Ve Ardından Dinlendirilmiş Damacan Su Eklenmesi
Kullanılan Yemler: Sanyu Marka Tropikal Pul Yem
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: Gerekli Olan Bütün İlaçlar Mevcut İsimleri Uzun Olduğunda Yazmak İstemedim Forumca Tahmin Edebileceksiniz
Uploaded with ImageShack.us
Boyut (cm): Ölçmediğim İçin Bilmiyorum Kusura Bakmayınız
Kapasite (litre): 60 Lt
Canlılar: Yeşil Neon
Malzemeler: Shark Sb800f İç Filtre , Beyaz Taş , 300 W Isıtıcı , Cam Temizleyici . İç Derece
Akvaryum Bakımı: 1 Haftada Bir Dif Çekimi ,1 Haftada Bir İç Filtre Temizlenmesi , 1 Ayda Bir Yarıya Kadar Su Çekimi Ve Ardından Dinlendirilmiş Damacan Su Eklenmesi
Kullanılan Yemler: Sanyu Marka Tropikal Pul Yem
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: Gerekli Olan Bütün İlaçlar Mevcut İsimleri Uzun Olduğunda Yazmak İstemedim Forumca Tahmin Edebileceksiniz
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 09 Ocak 2011 01:20
Güzel bir tank olmus sadece üretmeyimi düşünüyorsun acaba yoksa biraz görsellik katmakda varmı eger böyleyse bitkisiz neon olurmu :)
Gönderim Zamanı: 09 Ocak 2011 10:18
Akvaryumun biraz sade kalmış. Güzel bir arka fon bir kaç kaya parçası ve bir kaç tür bitkiyle göze daha güzel görünen bir tank haline getirebilirsin.
mstfFB 2011-01-09 10:18:36
Gönderim Zamanı: 09 Ocak 2011 12:34
Köpük ile arka fon çalışması yapıcağım ve bitkide düşünüyorum gerekli tehçizatı alınca daha amatörüm :) sizlerin yardımları ile birşeyler yapmak istiyorum :)
Gönderim Zamanı: 17 Ocak 2011 12:23
Tankınızın sade olması bence çok güzel. Sadece eksik olan arka fon. Seçtiğiniz canlılara göre bir arka fon olursa çok hoş olacaktır.
Gönderim Zamanı: 18 Ocak 2011 16:57
Belki konuyla alakası yok ama bence akvaryumunuz 60lt den fazla.
Gönderim Zamanı: 18 Ocak 2011 19:50
Ölçmeden 60 lt olduğunu nerden biliyorsunuz?