60 lt tropheus D. ve ikola ilk ne yapmam lazım
Merhaba.
Balıkları % 20 gibi bir fiyattan geri vereceğinize gene zarar etseniz bile daha makul ölçülerde olması için forum içinde satışa çıkartabilirsiniz(En beğendiğiniz türü satmamak koşulu ile).
Fiyatları piyasa ölçülerinden biraz aşağı tutarsanız kolayca satılır sanırım.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Merhaba,
Ölen balıklar eski akvaryumumdaydı. eski akvaryum 50 ltlik bir akvaryumdu. bu keratalar için 200 lt lik bir akvaryum aldım. quartz kumu koydum ama şuan akvaryum yoğurt gibi. yani sanirim kumlari çok iyi yıkamak gerekli. Ama şuan yavaş yavaş su oturuyor. Pazar günü sabah yaptım. bakalım olacakmı! bu arada leleupi, ikola ve dboisi bunlaradn 2şer adet var. dediğim gibi 2 tane kayıp verdim. şuan seranın spirulina Tabs indan ve tetra flora kullanıyorum artık. yanlarında yosunları var. ve bir kaç adet yenebilir bitkileri var. akvaryumumun oturmasını bekliyorum ki bu bir haftayı bulacak sanırım. bu arada dayanıklı bir balık koyun demişsiniz. mesela ne olabilir bu balık? 2. olarak kayalara sürtünüyolar. sanırım parazit var. bana bu parazitleri gidermem için bir yol söylermisiniz? malawilerimde de var bu olay.
şimdiden teşekkür ederim.
Saygılar