630 lt moba akvaryumum yeni fotolar sy 3'te
Gönderim Zamanı: 13 Ocak 2010 11:33
Akvaryumdaki yavru balıklarım belli oldu. Yavrular lelupi yavrusuymuş o kadar zaman benim ve mobaların gözünden kaçacak kadar şanslıymışlar. Ayrıca malesef küçük dişimde yumurtaları attı. İki dişiden ne yavru görebildik ne yumurta bidahaki sefer 3 gün kusturucam mobaları. .
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 13 Ocak 2010 11:36
Birol Bey;
Akvaryumunuz gerçekten çok hoş görünüyor.Balıklara bişey diyemicem çünkü akvaryumun Kralı zaten bu balık tebrik ederim...
Sağlıklı balıklar...
Akvaryumunuz gerçekten çok hoş görünüyor.Balıklara bişey diyemicem çünkü akvaryumun Kralı zaten bu balık tebrik ederim...
Sağlıklı balıklar...
Gönderim Zamanı: 13 Ocak 2010 14:10
Birol öncelikle selamlar... Mobaların en büyük problemi budur zaten. 3g ünde kusturacağın yumurtalardanda sonuç almanda oldukça zor. Minimum 6-7 gün tutması lazım yumurtaları dişinin. Dişinin yumurtayı tutmasını sağlamak için en güzel çözüm yağmur boruları.Erkeğin giremeyeceği,dişinin rahatlıkla gireceği ebalarda borular faydalı oluyor. Evdeki akvaryumlarda bu borular çok hoş durmuyor, Ama güzel bir düzenlemeyle bu boruları gizleyebilirsin.
Mobadan yavru almak sürecinde sabırlar dilerim...
Gönderim Zamanı: 13 Ocak 2010 15:03
Birol bey, harika balıklara harika bir akvaryum olmuş sağlıklı balıklar dilerim. Darısı benim başıma inşallah bende yaz sonuna doğru projemi gerçekleştirir ve bu muhteşem balıklardan alırım.
Gönderim Zamanı: 13 Ocak 2010 15:52
Birol bey balıklarınız gerçekten harika. Tebrik ederim bol ve kayıpsız yavrular dilerim ;) MasTerOn 2010-01-13 15:53:07
Gönderim Zamanı: 19 Ocak 2010 21:08
Tüm arkadaşlara iyi dilekleri için teşekkür ederim. Sabırsızlıkla balıkların tekrar yumurtlamasını bekliyorum. Dişi balıkların erkekten saklanma alanları var zaten 630 lt 4 balıklar topu topu. Fakat bu aralar erkek dişilere karşı biraz daha agresifleşmiş durumdalar.
Gönderim Zamanı: 13 Şubat 2011 00:31
Merhabalr balıklaırnızın videosunu izledim bir tanesinde orta bantında bi acıklık var bu özellik mobada olmaz ayrıca çene altı mavilikleri yada morlukları ( o mor belirgin çizgi) cok az cene altı cekımın olduğu ksıımlarda belirgin değil. bnce balıklaırnızı birde burda yayınlayın daha usta isimler var http://www.frontosaforum.com/