70*50*60 ilangi akvaryumum
Gönderim Zamanı: 03 Ocak 2012 09:29
ustalar resimler devamlı guncellenecek görüş ve yorumlarınızı beklıyorum ...
70*50*60 akvaryum boyu25 uv dış filtre
şampiyon hava motoru
200w ısıtıcı
mercan kırıgı kum + kayalar
15 gunde bır %20 su degişimi
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 03 Ocak 2012 11:39
Dostum biraz büyük resim eklersen daha net görebiliriz ama yavruların farklı bir tür olabilir ilangi yavrusuna benzetemedim ve ayrıca bu ölçülerde bir akvaryumda troph. olmaz eğer akvaryumu büyütemiyeceksen malawi türleri öneririm.
Gönderim Zamanı: 03 Ocak 2012 12:11
abi öncelik yorumun için soal akvaryumum 210 litre ben 7-8 adet koloniye sahib olmak istiyorum anlamadıgım bir konu var bu balıklar nasıl ilangiye benzetemediniz anlayamadım neye benziyorki siz ilangi değil bunlar dediniz veya neyle kıyasladınız akvaryumu değitirmek sorun deil gerekerirse onu değişirim 120*50*60 akvaryum düşünüyorum
[QUOTE=afatih]Dostum biraz büyük resim eklersen daha net görebiliriz ama yavruların farklı bir tür olabilir ilangi yavrusuna benzetemedim ve ayrıca bu ölçülerde bir akvaryumda troph. olmaz eğer akvaryumu büyütemiyeceksen malawi türleri öneririm.[/QUOTE]
Gönderim Zamanı: 03 Ocak 2012 12:58
Valla bende balıkların içinde ilangiye benzemeyenler var Mustafa Beyin dediği gibi bende kasekaleweye benzettim saygılarımla.Balıkları nereden temin ettiniz?
Gönderim Zamanı: 03 Ocak 2012 13:20
[QUOTE=ufuk78]Mavi yüzgeçli balığım yok ama 2 tanesini yüzgeçleri sarı geri kalan hepsininki kırmızı belki resimlerden öyle çıkmıstır saygılar
[/QUOTE]
Anladım sadece resim de öyle çıkmış ise sorun yok.
Anladım sadece resim de öyle çıkmış ise sorun yok.
Gönderim Zamanı: 03 Ocak 2012 14:10
Balıkları cok yanlış bi kararla eminönünden aldım :(tabi bilmiyordum
[QUOTE=_rammstein_]Valla bende balıkların içinde ilangiye benzemeyenler var Mustafa Beyin dediği gibi bende kasekaleweye benzettim saygılarımla.Balıkları nereden temin ettiniz?[/QUOTE]
Balıkları cok yanlış bi kararla eminönünden aldım :(tabi bilmiyordum
Gönderim Zamanı: 03 Ocak 2012 16:38
[QUOTE=ufuk78]
[/QUOTE]
Bu resimde en soldaki balık (rengi kırmızıya benzeyen) bence red kasanga vs diye isimlendirilen uzakdoğu ithalatı balıklara benziyor. Tabi kişisel yorumumdur.
[/QUOTE]
Bu resimde en soldaki balık (rengi kırmızıya benzeyen) bence red kasanga vs diye isimlendirilen uzakdoğu ithalatı balıklara benziyor. Tabi kişisel yorumumdur.
Gönderim Zamanı: 03 Ocak 2012 17:04
Fotoğrafları daha yakından çekerseniz yorumlar daha net olabilir. Ancak tankınızda maalesef 2-3 değişik tür var gibi görünüyor.
Saygılar,