756 litrelik Japon Akvaryumu
Gönderim Zamanı: 10 Şubat 2008 01:38
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 10 Şubat 2008 01:48
Adaş öyle deme zevk meselesi bu da sonuçta.
Gönderim Zamanı: 10 Şubat 2008 12:03
Güzel bir akvaryum olmuş ancak plastik bitkiler yerine anubias ve mango kökü koysaymış daha hoş olurmuş balıklar tahminime göre 6 ay içinde 20 cm boya ulaşacaklardır. Alan kişide bunu bildiği için az sayıda balık almış gerçekten örnek güzellikte ve japon balıklarının güzelliğine yakışır bir akvaryum olmuş. Saygılar.
Gönderim Zamanı: 10 Şubat 2008 12:17
Japon balıklarıyla ne kadar seyir zevki alır bilemem ama adam doğrusunu yapmış.100 lt ye ne var ne yok doldurmamış.Güzel olmasa da sağlıklı olmuş.
Gönderim Zamanı: 10 Şubat 2008 12:50
Tabiki zevk meselesi ancak bilmiyorum öyle bir tane daha tankım olsa içini bitkili discus tankı yapardım.Yada tropheuslarımı oraya terfi ettirirdim.
Gönderim Zamanı: 10 Şubat 2008 13:49
Arkadaşlar; Türkiyede ciklet balıklarının popüler olması tüm dünyada da bu türün popüler olduğunu göstermiyor. Bu nedenle beğenilerimizin yerel olduğunu ve tüm dünyayı kapsamadığını hatırlatmak isterim.
Gönderim Zamanı: 10 Şubat 2008 17:01
Balıklar açısından iyi bir ortam olsa da görsel açıdan çok kötü bence. Bir kere kuyu gibi görünüyor, çok derin ve kısa. Tam tersi olsa daha iyi olurmuş ve dekor da eksik kalmış. Kaya ve kütüklerle çok iyi dekore edilebilir.