96 lt ve tür tavsiyesi
Gönderim Zamanı: 14 Temmuz 2010 19:21
Demasoniyi çok ucuza bulabileceğiniz yerler var. Musa akvaryumda 7 tl ye 3-4 cm satılıyor. Bence bir göz atın. linki: http://www.musaakvaryum.com/urun_detay.asp?id=177 mehde siteyi bir inceleyin.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 14 Temmuz 2010 19:26
Ben 10 tane alıcamda forumdaki arkadaşlar varsa söyleyebilirmisinizBen 10 taneyi 20 tl ye filan almak istiyorum
Gönderim Zamanı: 14 Temmuz 2010 19:41
Sey "geri bildirim"iyi bir şey mi yoksa kötü mü?
Gönderim Zamanı: 14 Temmuz 2010 19:46
Geri bildirim yazan yere tıkladığınız zaman orda yazana göre bakabilirsiniz.Kimisi teşekkür eder kimisi şikayet...
Fery 2010-07-14 19:49:05
Gönderim Zamanı: 14 Temmuz 2010 21:30
Balıkları bulamadım bütün yerler ya bana yada onlara ters düşüyor ama demasni alamıycam çünkü hafif pahalı geliyor bana.Sauloside satan arkdaşların hepsiyle anlaşamadım.Bu gidişle ıceman bakıcam herhalde:(
Gönderim Zamanı: 14 Temmuz 2010 22:38
Bence acele etmeyin.Hedefiniz saulosiyse ulaşıncaya kadar çabalayın.Yarı yolda bırakmak olmaz.Herşey sabır işi
(Bu cümleyi kurduğuma inanamıyorum.ben ve sabır
ama başkasına söylemek kolay tabi..
)

Gönderim Zamanı: 14 Temmuz 2010 22:47
Valla bana sabır demeyin benim sabrım minimum seviyededir.Yaz sonuna taşıncaz ozaman babam eve 400 lt akvaryum yaptırcak astronot beslicem.Herkezeye iyi geceler
Gönderim Zamanı: 15 Temmuz 2010 14:40
Alında astronotu ben değil babam istiyor:),neyse konudan sapmayalım,bir adamla konuştum yavru demasonileri 3tlden satıyor inşallah anlaşırız onla:)
Gönderim Zamanı: 15 Temmuz 2010 14:58
Cevap gelmedi,neyse artık biraz daha bekliycez:(
Ya olmadı hiç bir kişiyle 80*30*40 da ne beslenir öyle çok balık olmasada olur az kayalıklı ama mağra sayısı çok fazla balık istemiyorum 1e 3 yada 4d yeter
Ya olmadı hiç bir kişiyle 80*30*40 da ne beslenir öyle çok balık olmasada olur az kayalıklı ama mağra sayısı çok fazla balık istemiyorum 1e 3 yada 4d yeter
Gönderim Zamanı: 15 Temmuz 2010 22:25
Yok ama olmuyor onlar acaip pahalı satan kişiler hep bana ters düşüyor sabır sabır biliyorum ama sabırda bir yere kadar:(