'' Tropheus Duboisi ''
Beğenenler: [T]178208,Moonking[/T]
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Daha ilk gördüğümde aşık oldum onlara.Hep beraber hareket etmeleri yabancı olmama rağman sıcaklalıkları beni çok etkiledi.Yan akvaryumda bulunan ikola ve bembalara göre çok sıcaklardı.Bir saat önce akvaryumumda ki malawileri içm sızlayarak sattım.Şimdi duboisi alacağım
Bende Tolga beyin yazısını çok anlamlı buluyorum gerçekten hissettiklerimi satırlara dökmüş sadece şunu ifade etmek isterim bazı sosyete akvaryumcularının kar marjı daha yüksek ve daha az bulunan tropheus türlerini satmak için duboisilere hakketmedikleri lekelemelerde bulunmaktadırlar onlara rağmen inadına duboisi diyorum saygılarımla.....
Bende Tolga beyin yazısını çok anlamlı buluyorum gerçekten hissettiklerimi satırlara dökmüş sadece şunu ifade etmek isterim bazı sosyete akvaryumcularının kar marjı daha yüksek ve daha az bulunan tropheus türlerini satmak için duboisilere hakketmedikleri lekelemelerde bulunmaktadırlar onlara rağmen inadına duboisi diyorum saygılarımla.....
Madem burada bukadar tropheus sever var benimde bir sorum olacak arkadaşlar bu balıkalrın yavruyken hangi tür oldugunu nasıl anlaya biliriz? | ||||||
Örnek: ikolamı bembamı vasvasmı nasıl anlaya biliriz? | ||||||
Bu soruyu sormamın amacı bende kigoma ve vaswa almak istiyorum fakan yetişkin halde çok pahallı oldukları için yavru almak istiyorum ama yavruyken nasıl ayır ederim ikolamı veyahut başka bir cinsmi onu düşünüyorum? | ||||||
Bilenler bana yardımcı olursa sevinirim saygılar şimdiden teşekkürler |