AC-72 Yeni Frontosa Tankı
Boyut (cm):150x50x65
Kapasite (litre):487 litre
Canlılar:4 dişi,1 erkek C.Frontosa Brundi
Malzemeler:Tetratec EX 2400 Dış Filtre,300 Watt Jager Isıtıcı,Unistar 2000-4 hava motoru.
Akvaryum Bakımı:Haftalık 40 litre dip çekimi ve su ilavesi, 4 Aylık periyodlarda dış filtre temizliği.
Kullanılan Yemler:NLS Large Fish Formula,NLS Jumbo Fish Thera+A
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: Seachem Tanganika Buffer, Seachem Cichlid Lake Salt
2003 yılında bir kavanoz içinde hediye gelen 2 lepistes ile başlamış olduğum hobiye, Ali Usta'ya yaptırdığım 150x50x65 cm'lik yeni akvaryumumla devam ediyorum. 125x45x60 cm'lik akvaryumun,yaklaşık üç senedir beslediğim Frontozalara küçük gelmesi üzerine yaptırdığım yeni akvaryumun fotoğraflarını ekliyorum. Cumartesi günü kurduğum akvaryumun şerefine,daha önce forumda yavrularını bırakışını verdiğim en küçük dişim pazar günü yine ağzına yumurta aldı.Onunda fotoğrafları ekte mevcuttur.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Tankımımın pH değeri 8,2. Buffer kullandığım için su değerlerinde herhangi bir dalgalanma olmuyor. Kumla ilgili de Hagen siyahın pH değerlerini etkilemediğini okumuştum. Ama onun da çok fazla bir problem yaratacağını düşünmüyorum,sonucu zaman gösterecek. Tüm su değişimlerinde S.Tanganika buffer ve S.Lake Salt kullanıyorum. pH,kH,gH sürekli kontrol altında.
Saygılar.
Cem bey hacim,dekor,balıklar,akvaryum herşey çok güzel olmuş.Filtrasyon malzemeleride gayet güzel ama bu akvaryuma bu balıklar zengin bir görüntü vermemiş...Hayırlı olsun tankınız emeğinize sağlık..