Acaba ağzında hala yumurta var mı?
Gönderim Zamanı: 17 Haziran 2007 19:56
Alperen bey aynısı benim sarı prensesimin başına geldi.Balığa dışardan bakarken ağzı şiş değil.Ama elime alıpta ağzına baktığımda yumurtalar gözüküyor.Bu acemiliğim yüzünden bütün yavrularımı kaybettim.Siz sakın elinize alıp ağzına bakmayın.Kusturma zamanını bekleyin.Kusturacağınız zaman balığın ağzında kesin yavru olacaktır.Tabi benim gibi balığı sitrese sokmadıysanız.
Saygılar...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 17 Haziran 2007 20:20
Bugün 7. günü
O zaman 8 gün sonra kusturayım.Ama tekrar söyleyeyim balığın ağzında şişlik yok buda az yumurta olduğunu gösterir.Daha önce kusturamaz mıyım??
Gönderim Zamanı: 18 Haziran 2007 08:22
Yeteri kadar cevap verilmis ancak sizi tatmin edememis sanirim. Ben size bir kere daha yardimci olmaya calisayim.
Icemanlarin agzi genelde bos gibi durur. Daha once bir cok kere Iceman kusturduk. Yok gibi gorunur ama vardir. Tabi yutmadiysa. Bunu anlamanin en iyi yollari; yem yiyor mu takip etmek yada elinize alip bakmaktir. Bir kac gun once bir Iceman'i kusturmak istedik. Birde baktik ki agzi bos. Akvaryumu temizlemek icin kayalari bosalttigimizda kayalarin altindan cikti yavrular.
Ideal kusturma suresi 15(+1-1) gundur. Zaman gectikce gelen yavru sayisi azalabilir, bu dogaldir, normal bir surectir. Bes yavru fazla almak icin baligida cok hirpalamamak gerekir. Ozellikle alisik degilse.
Basarilar.