acele cevap tank yem dolu
tüm yemleri tankın içine dökmüşler dün geceden şu anki zamana kadar yem içerisinde yüzüyor. Toplamda 2 kg yem tankın içinde tank yemyeşil ben de dibine kim kum attı derken bide baktımki yem. Birde 1 çift kanaryamıda çalmışlar.
Diğer aldıkları umrumda değil ama şimdi tanka ne yapmamı önerirsiniz ben suyu boşaltmaya başlıyorum,
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Mustafa beyin verdiği fikrin başarılı olacağını düşünüyorum. Olmadı dip çeker gibi zeminden yemleri toplayıp taze suyu yavaş yavaş ekleyebilirsiniz.
Kolay gelsin.
Balıklarım ölüyor yan yatmaya başladılar acil lütfen
Aşır bey bence o tankaki suyla hiç uğraşmayın yeni bi su ısıtın ve o suya balıklarınızı atın.Hatta sizin durumunuz acil olduğu için suyu ocakta da ısıtabilirsiniz dinlendirme yapma imkanınız olmadığı için direk çeşme suyundan alıp ısıtın. ama dereceyi iyi ayarlayın. Bir çok arkadaş bu fikrime karşı çıkabilir ama ben bu yöntemle daha önce külüyle birlikte kültablası içine düşmüş tankımdaki balıklarımı kurtarmayı başardım.Bu sadece benim size önerim ve benim fikrim.Ayrıca büyük geçmiş olsun...
Aşır bey bence o tankaki suyla hiç uğraşmayın yeni bi su ısıtın ve o suya balıklarınızı atın.Hatta sizin durumunuz acil olduğu için suyu ocakta da ısıtabilirsiniz dinlendirme yapma imkanınız olmadığı için direk çeşme suyundan alıp ısıtın. ama dereceyi iyi ayarlayın. Bir çok arkadaş bu fikrime karşı çıkabilir ama ben bu yöntemle daha önce külüyle birlikte kültablası içine düşmüş tankımdaki balıklarımı kurtarmayı başardım.Bu sadece benim size önerim ve benim fikrim.Ayrıca büyük geçmiş olsun...
[/QUOTE]Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir