Acemi işi malawi tankı
Boyut (cm):120x40x55
Kapasite (litre):265
Canlılar:1E 1D Sarı Prenses
Malzemeler: Atman F3338 Dış Filtre, Atman 9500 çift çıkışlı hava motoru, DIY Arka fon, 2x18w Daylight 2x18w slyviana grolux 2x22w Tasarruflu ampul, 15 kg beyaz kuvars kum+midye kırığı, çeşitli kaya ve fon malzemeleri
Akvaryum Bakımı:Haftalık %10-15 arası su değişimi
Kullanılan Yemler: tetra cichlid mini sticks, sera vipan, sera granured
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: -
İlk nano tankımdan sonraki ikinci tankım, forumdan bir arkadaştan (fatih mehmet aksuoğlu) almıştım tankı ancak yıllık izine çıktığımda toparlayıp devreye alabilmek mümkün oldu. fonu sabitlememin ardından 3 er gün arayla 4 defa su değişimi yaptım, son su değişiminden 1-1,5 hafta kadar sonra %20 bir su değişimi daha yapıp c.tesi günü 2 adet sarı prenses ekledim. şu ana kadar her şey yolunda görünüyor, cichlid benim için yeni bir tür çekincelerim yok değil ama umarım üstesinden gelip sağlıklı ve güzel balıklar yetiştirebilirim. başlangıç olarak Sarı prenseslerin dışında yunus ve iceman'de beslemek istiyorum ama tür konusunda da tam karar verdim diyemem yinede. popülasyonu besleyeceğim türler belirleyecek. şu an için tek canımı sıkan balıkların genelde önde durmak yerine fondaki mağaracıklara kaçıp nadiren tankın ön kısmına gelmeleri :( mağaralar ve odacıklar iyi bir fikirmiydi diye düşünmeye başlamadım desem yalan olur :)
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Öncelikle teşekkürler Mehmet bey;
Malavilerin en başta ürkek olmaları gayet doğal hiç canınızı sıkmayın zamanla size alışacaklar ve sizi gördüklerinde size her türlü gösterileri sunacaklardır emin olun. Sağlıklı balıklar.