Aceminin 360lt’lik akv.u.Yeni Video 11.syf
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Sayın Mehmet bey akvaryumunuz ve kediniz gerçekten harika ,ama bir konuyu belirtmek isterimki ,yeni koyduğunuz kayalar sanki biraz dengesiz duruyor gibi geldi.Şimdi olmasa bile ileride frontozalarınız kumu kazmaya başlayacaklardır ve kayalarda dengesini yitirip ,düşeceklerdir.Sadece hatırlatmak istedim.
sağlıklı balıklar...
...Metin bey çok teşekkür ediyorum,onure ettiniz beni.... ;)
...Özgür bey sizede teşekkürler....Hepimize sağlıklı balıklar.....
...Ümit bey kayaların öyle göründüklerine aldanmayın...arkadan sağlam bi şekilde desteklendi hepsi ;) İlginiz için teşekkürler...
Saygılar....
Mehmet abi akvaryumun yeni hali çok şahane olmuş.Bence de konunun başlığını değiştir sen.Artık senin acemiliğin mi kalmış canım.Ha Ha Ha.Ağbi bide kedine bayılıyorum ya.Ama akvaryumun üstündeki o camı kırmasın bir gün.Çünkü sürekli orada yatıyor.Sağlıklı balıklar dilerim Mehmet abi.
Saygılar,
..Kadir hemşerim güzel sözlerin için teşekkürler ;)
..Murat bey koyu renkli taş derken hangilerini kastettiniz anlayamadım....çünkü tabanda taş yok hiç...eğer kumdan bahsediyorsanız....kum plajlardaki kum gibi ve renginde o tarz,fotoğraf makinası çok kaliteli olmadığı için,kum parlıyo resimlerde....Yani durum bundan ibaret...İlginiz ve öneriniz için teşekkür ederim....
Saygılar....
...Mert bey çok teşekkürler....Kedi günün 12 saatini orda geçiriyor,uyuyarak yada dediğiniz gibi şekerleme yaparak...
...Özen hanım güzel yorumlarınız için teşekkürler....
...Görkem bey sizede çok teşekkürler...hepimize sağlıklı balıklar...
Saygılar...
....Hüseyin bey akvaryumun camı 10 mm....ilk sayfada akvaryumun bütün özellikleri..neyi nerden kaçliraya aldığım yazıyor ;)
Saygılar....
Mehmet Bey kullandığınız kayaların türü nedir. (www.birgestone.com) sitede göremedim...