A.Compressiceps (calvus) tür tavsiyesi
Gönderim Zamanı: 08 Ekim 2009 23:36
[QUOTE=kralbosna]Frontoza .[/QUOTE]
Çok kesin bir tercih olmuş fakat; akvaryum 100 litre veya daha da altındaysa bu yanlış bir tercih olur. Öncelikle İbrahim Bey kaç adet calvusunuz var? Tank kapasiteniz nedir? Bunları ayrıntılı olarak yazarsanız bir çok tür önerisinde bulunabilirim size.Saygılarımla...
Çok kesin bir tercih olmuş fakat; akvaryum 100 litre veya daha da altındaysa bu yanlış bir tercih olur. Öncelikle İbrahim Bey kaç adet calvusunuz var? Tank kapasiteniz nedir? Bunları ayrıntılı olarak yazarsanız bir çok tür önerisinde bulunabilirim size.Saygılarımla...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 09 Ekim 2009 13:24
[QUOTE=agha] [QUOTE=kralbosna]Frontoza .[/QUOTE]
[/QUOTE]
[/QUOTE]
Ben sadece 2 türün yaşıyabileceği hakkında yorum yaptım.Arkadaşın bu iki türü yaşatabileceği tankın ölçüleri beni ilgilendirmiyor.KonuyU şu ölçülerde şu balıkla hangi tür beslenebilir diye konu açsaydı bende ona göre yorum yapardım.Ben sadece yaşıyan balık hakkında bilgi verdim.Benden balık türü istemiş bende söledim.Kendisi tankın ölçülerini bildirmemişse o benim suçum değil.
Gönderim Zamanı: 09 Ekim 2009 23:52
[QUOTE=kralbosna][QUOTE=agha] [QUOTE=kralbosna]Frontoza .[/QUOTE]
[/QUOTE]
Emrah kardeşim ortada bir suç yok, sen de suçlu değilsin tabi ki. Sadece tank kapasitesi küçükse Frontosa'nın yanlış bir tercih olacağını söyledim.Maksat yaşatmaksa calvusla beraber herhangi bir balık yaşayabilir; ama ne kadar sağlıklı olur sorun bu.İbrahim Bey daha fazla bilgi verirse daha çok yardımcı olabiliriz.Saygılarımla...
[/QUOTE]
Ben sadece 2 türün yaşıyabileceği hakkında yorum yaptım.Arkadaşın bu iki türü yaşatabileceği tankın ölçüleri beni ilgilendirmiyor.KonuyU şu ölçülerde şu balıkla hangi tür beslenebilir diye konu açsaydı bende ona göre yorum yapardım.Ben sadece yaşıyan balık hakkında bilgi verdim.Benden balık türü istemiş bende söledim.Kendisi tankın ölçülerini bildirmemişse o benim suçum değil.
[/QUOTE]Emrah kardeşim ortada bir suç yok, sen de suçlu değilsin tabi ki. Sadece tank kapasitesi küçükse Frontosa'nın yanlış bir tercih olacağını söyledim.Maksat yaşatmaksa calvusla beraber herhangi bir balık yaşayabilir; ama ne kadar sağlıklı olur sorun bu.İbrahim Bey daha fazla bilgi verirse daha çok yardımcı olabiliriz.Saygılarımla...
Gönderim Zamanı: 13 Ekim 2009 14:45
Geniş hacimde 500lt gibi calvusun yanına frontoza olurmu. okanbagiscan 2009-10-13 14:45:45