ADANA'DA F0 MOBA FIRTINASI DEVAM EDİYOR
Gönderim Zamanı: 10 Mart 2014 16:03
Boyut (cm): 150 cm.
Kapasite (litre): 500 Litre
Canlılar: F0 BLUE ZAİRE MOBA
Malzemeler: FLUVAL FX5 - JAGER 300 WATT ISITICI
Akvaryum Bakımı: Haftada bir dip çekimi
Kullanılan Yemler: DANİCHİ çeşitleri.
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: Kaya tuzu.
Kapasite (litre): 500 Litre
Canlılar: F0 BLUE ZAİRE MOBA
Malzemeler: FLUVAL FX5 - JAGER 300 WATT ISITICI
Akvaryum Bakımı: Haftada bir dip çekimi
Kullanılan Yemler: DANİCHİ çeşitleri.
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: Kaya tuzu.
Arkadaşlar kendi 5 dişi 1 erkek kolonimden hariç yeni bir 6 dişi 1 erkek koloni daha edindim. Önümüzdeki haftalarda 15-20 tane F0 Moba daha getirip koloni sayılarımı arttıracağım. Balıklar geldikçe resimleri sizlerle paylaşacağız inşallah. Tüm akvaryumlarımı Moba yapma düşüncesiyle devam ediyorum.
Resimleri çeken Tamer ALTINBAŞ arkadaşıma çok teşekkür ederim.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 10 Mart 2014 16:04
Tek kelime ile mükemmel, inşallah yavrularını da görürsünüz.
Gönderim Zamanı: 10 Mart 2014 16:08
Ve beklenen tanıtım. Abi balıklar kartpostal gibi, çıktısını alıp tişört bastırıcam izninle :D Bantları, sedef beyazlığı, vücut formu, çene altı morluğu F0 diye belirtmene gerek kalmamış, balıklar konuşmuş nereden geldiklerini anlatıyorlar zaten Maaşallah. Bol bol yavrularını görürüz inşallah. melancholyy 2014-03-10 16:09:08
Gönderim Zamanı: 10 Mart 2014 16:32
Hakan abi naptın sen ya :) bunlar ne böyle maşallah
Resimler 10 numara olmuş,bak nasıl sergileniyor böyle.Darısı başımıza artık hala tank boş canım
sıkkın
Gönderim Zamanı: 10 Mart 2014 16:55
Kurban Bayramına yetişir herhalde ;)
Abi bu ne ya..Vücut desen üçgen,renk desen allahım esirgesin bantlara zaten söylenecek bir şey yok...Bari tek tek resim koyup alıştırsaydın bizi...Şekillerine bakınca ölüsü 1 kg et veriyorsundur herhalde ;)Drklvntylmz 2014-03-10 17:03:47
Abi bu ne ya..Vücut desen üçgen,renk desen allahım esirgesin bantlara zaten söylenecek bir şey yok...Bari tek tek resim koyup alıştırsaydın bizi...Şekillerine bakınca ölüsü 1 kg et veriyorsundur herhalde ;)
Gönderim Zamanı: 10 Mart 2014 17:24
Çok güzel görünüyorlar. Tebrikler...
Gönderim Zamanı: 10 Mart 2014 20:51
Tanıtımın hayırlı olsun kardeşim. Mobaların gerçekten harika maaşallah nazar değmesin. Fotolara gelince hala makinayı kullanmayı öğrenemedim. Bu güzelliklerin ancak bu kadarını görüntüleyebildim. Sağlıklı ve bol yavrular dilerim. Yeni kolonilerini sabırsızlıkla bekliyorum. Adana mobaya doyacak sayende.
Gönderim Zamanı: 11 Mart 2014 11:26
Hakan abi tekrar hayırlı olsun, balıklar Maşallah çok güzel Balıkların devamını ve yavrularını sabırsıkla bekliyorum. Keyifli hobiler.
Gönderim Zamanı: 11 Mart 2014 20:05
Hakan Bey Balıklarınız hayırlı olsun. Kocaman MAAŞALLAH sağlıklı bol yavrulu hobiler. Rabbim devamına erdirsin inş.a.kocak_1984 2014-03-11 20:06:47
Gönderim Zamanı: 11 Mart 2014 23:28
Değerli yorumlarini maşallahlarini esirgemeyen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim .