ahli sevdam...
Gönderim Zamanı: 05 Şubat 2008 19:03
Arkadaşlar bunlar benim balıklarım değiller(keşke olsalardı). İnternette gezinirken gördüğüm balıkları siz değerli akvaristlerle paylaşmak istedim. İlginize teşekkür ederim.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 05 Şubat 2008 19:31
Bu balıklar beğenilmez mi?Gerçekten süper renkler.Malavi balıklarının çoğunu sevmem,beslemek istemem,ama ahlileri gerçekten çok beğeniyorum. Riblja Corba 2008-02-05 19:32:26
Gönderim Zamanı: 05 Şubat 2008 21:23
Ben de Ahli hastasıyım. Özellikle o eşsiz mavi renkleri. Şu an tek tür olarak bakıyorum, inşallah ilerde bu resimdekiler gibi renk alırlar. Paylaşım için çok teşekkür ederim.
Sağlıklı balıklar, saygılar...
Gönderim Zamanı: 06 Şubat 2008 18:11
Balığın rengi güzel fakat akıtması okadar güzel değil yaygın ve dolgun değil.
cranberries 2008-02-06 18:12:54
Saygılar...
Gönderim Zamanı: 06 Şubat 2008 20:47
[QUOTE=cranberries]
Balığın rengi güzel fakat akıtması okadar güzel değil yaygın ve dolgun değil.
Saygılar...
[/QUOTE]
Sizin bahsettiğiniz türü araştırmıştım. Akması geniş olanlar Ahli İceberg olarak geçiyorlar. Yani literatürde alt tür olarak almışlar, görünce bende şaşırmıştım.
Saygılar...
Gönderim Zamanı: 02 Mart 2008 11:45
Benimde 5 adet ahlim var aynı sizinkiler gibi renkleri bayılıyorum ahlilere.Ama henüz 4 aylıklar cinsiyetleri ne zaman belli olur nasıl anlarız .Saygılar.
Gönderim Zamanı: 02 Mart 2008 12:36
Bakım şartlarına göre 6 aylıkken belli olur. Ben de Ahli'yi çok severim. Şu anda üretimhanedeki kolonide 7 tane ağzı dolu var. Bu Cuma herhalde 350 civarı yavru alırım.