Akülü hava motoru yapımı (Resimler sayfa 2 de)
Gönderim Zamanı: 15 Şubat 2008 13:50
Tebrikler. lafayette 2008-02-15 15:52:50
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 15 Şubat 2008 23:48
Gerçekten çok güzel, benimde aklımda bir iki ufak bi şey var, eğer mantık olarak sistemleri birbirine bağlarsam uygulama konusunda sizinle paylaşacağım. Umarım çok daha güzel çalışmalar yapabilirsiniz. Tekrardan tebrikler.
Gönderim Zamanı: 16 Şubat 2008 00:48
Hakketten çok güzel olmuş. Çok fazla emek isteyen bir iş. Ellerine ve emeğine sağlık. Sitede eşin var mı bilmiyorum. Sağlıklı balıklar yetiştirmeniz dileğiyle...
Gönderim Zamanı: 16 Şubat 2008 02:09
Sahiden ayıp etmişsin ya ...
Bende 24x Led'i bir şekilde birbirine bağlayıp 3 kademeli anahtarla aydınlatma yaptım diye seviniyordum gördüğüm şeye bak ...
Çöküş oldu resmen benim için :D
Abi anahtar aşağıdayken Yeşil ışık, ortada ışıklar kapalı, yukarıdaykende beyaz ışıklar yanıyor :( çok emek vermiştim ama :)
Şaka bir yana tebrikler gerçekten. Uzaktan kumanda veya telefon ile yemleme falan da yaparsa bu alet veya uzaktan kumanda ile su değişimi dip çekimi falan da bağlayabilirsen tam olur herhalde :)
Bende 24x Led'i bir şekilde birbirine bağlayıp 3 kademeli anahtarla aydınlatma yaptım diye seviniyordum gördüğüm şeye bak ...
Çöküş oldu resmen benim için :D
Abi anahtar aşağıdayken Yeşil ışık, ortada ışıklar kapalı, yukarıdaykende beyaz ışıklar yanıyor :( çok emek vermiştim ama :)
Şaka bir yana tebrikler gerçekten. Uzaktan kumanda veya telefon ile yemleme falan da yaparsa bu alet veya uzaktan kumanda ile su değişimi dip çekimi falan da bağlayabilirsen tam olur herhalde :)
Gönderim Zamanı: 19 Nisan 2008 14:59
Harika bir çalışma olmuş.
Emeğinize sağlık...
Gönderim Zamanı: 19 Nisan 2008 16:30
Bektaş Bey, elinizdeki devre karışık olduğu için paylaşmama kararı almışsınız ama genede bir anlayan çıkar belki? Proteus gibi bir yazılımla çizdiyseniz paylaşırsanız çok sevinirim tabiki sizin içinde sorun çıkmazsa. Ben lisede öğrenciyim ama 2 sene önce itüde 1 sene elektrik-elektronik laboratuvarlarını kullanmıştım. Ders almıştım ordaki abilerimden. Bu yaz tatilimde bu tür bir şeyle uğraşabilirim, ilginize teşekkürler...
Gönderim Zamanı: 19 Nisan 2008 19:44
Mükemmel... Ama bende bi eleştiri yapacağım: Kumanda yapımı gerçekten çok müthiş ama benim düşüncem hepsini uğraşarak yapayım, akvaryumun yanına gidince saatlerce onunla uğraşabileyim... Çalışma zaten sizi uğraştırmıştır ve hevesinizi almışsınızdır ama sizin yerinizde olsaydım hevesim hiç bitmez ve uğraşmaya devam ederdim... Tebrikler...
Gönderim Zamanı: 19 Nisan 2008 21:39
İşte budur!Tamamı el emeği, en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş harika bir proje.Elinize emeğinize sağlık. Bu tarz işlerinizin devamını dilerim.
Gönderim Zamanı: 20 Nisan 2008 09:02
Güzel bir pic basic çalışması olmuş.Emeğinize sağlık.Saygılar
Gönderim Zamanı: 20 Nisan 2008 22:03
Tebrikler