Akvaryum led aydınlatma
Gönderim Zamanı: 07 Mayıs 2007 21:14
Arkadaslar bu sistemde ledlerimizin rengi beyaz.Akvaryumumuzda farklı renkler de görmek isteriz.Ledlerin önüne renkli şeritler koyarak istedigimiz an akvaryumumuzun rengini değiştirebilir.Bu ledler cep tlf şarjı ile çalışır.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 31 Temmuz 2007 17:33
En son resimde bi board goruluyor bu boarda ledler sırayla yan yana takılıyor ve boardun ledlerın takılı olan kanalına enerji verilerek ledler yanıyor.(Resimden anladıgım kadarıyla). Ledlerin ustunede renkli bantlar yapıstırılarak da istedgininiz renk saglanıyor.Ayrıca ledli sistemde hem ısı daha az olusur hemde enerji cok az harcanır.(Floerasan,ampul vb aydınlatmalara gore.)
Bu sistem icin gerekli olan akvaryumunuzun boyutuna gore bir board,ledler,renkli bantlar vede sarj aleti.
Gönderim Zamanı: 31 Temmuz 2007 21:28
Bu tip loş aydınlatmaların balıklarımı korkuttuğunu ve bu yüzden gündüzleri bile yüzmekten çekindiklerini farkettim,o yüzden kulanmaktan vazgeçtim..
Gönderim Zamanı: 31 Temmuz 2007 22:16
ben 7 aydır bu ledleri kullanıyorum herhangi bir bozulma olmadı çünkü voltaj düşük 3.2 volt 12 voltluk devrelerde direnç gerekir.ayrıca benim balıklarımda korma ürkme gibi bir davranış bozukluğu görmedim
Gönderim Zamanı: 01 Ağustos 2007 12:01
Bu cın malı saj aletlerine güven olmuyor bazen yuksek voltaj gele biliyor ben işimi guvenceye alıyorum
Çinlire saygılarrrr....