Akvaryum Örnek Kapak
Gönderim Zamanı: 14 Mayıs 2011 20:01
Akvaryuma kapak yapmak isteyen arkadaşlar için örnek bi kapak...bi kaç parça suntalem malzeme ile yapabileceğiniz fazla maliyeti olmayan bir kapaktır...Ben kendim mobilyacı oldugum için bana maliyet cıkmadı ....
alper_kaya 2011-05-14 20:41:37
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 14 Mayıs 2011 20:13
Mobilyacıların bu sanatçılığına hep hayran kalmışımdır.Tebrik ederim güzel bi kapak.Bu arada akvaryumunuzun yandan görünüşüde çok karizmatik :) Akvaryumun içini ne ile kapladınız acaba bende yapacağımda.
Gönderim Zamanı: 14 Mayıs 2011 20:16
İç derken alt tabandan mı bahsediyoruz yoksa arka fondanmı?
Gönderim Zamanı: 14 Mayıs 2011 21:24
Ben birşey yerlestirmedim çünkü suntalem malzeme ve kenar bantları silikonla yaptım onun için şişme vs. sorun yok ama istenirse kapağın içine ince bir strafor kaplanabilir oda olmaz ise buharlaşan suyun buharı malzemeyi etkilememesi için arka tarafdan küçük bir fanda yerleştirilebilir....ben yaz ayında sogutma için fan yerleştireceğim...Yapılan kapak akvaryumun üst seviyesinden 15 cm daha yukardadır onuda belirteyim lamba vs. şeyler bağlamak için...2 cm kısım akvaryumun üst kenar profillere basmaktadır....
alper_kaya 2011-05-14 21:43:31
Gönderim Zamanı: 23 Mayıs 2011 20:09
Güzel olmuş tebrikler. Yalnız böyle kapakları dış filitre kullananlar yapamazlar su giriş çıkış aparatları olduğundan akvaryuma kople giydirme malesef yapamıyoruz:)..
Gönderim Zamanı: 23 Mayıs 2011 20:20
Tesekkür ediyorum... dıs filtrede sorunum yok kendi yaptığım dış filtreyi kullanıyorum oda kapakta bi sorun oluşturmuyor...
Gönderim Zamanı: 21 Nisan 2012 11:31
Elinize sağlık ama yan cıtalar cok kalın değilmi. Bana biraz kalın gibi geldi
Gönderim Zamanı: 22 Nisan 2012 19:13
Buhar camı şişme sorununu ortadan kaldırır diye düşünüyorum.Birde fan koyarsanız şişme gibi ihtimal kalmaz.
Çok güzel olmuş elinize,emeğinize sağlık.Bende böyle bir kapak yapmayı düşünüyordum.Ortaya bir çıta atıp çift kapaklı yapacağım.Ama florasan ve elektrik bağlantılarını nasıl ayarlayacağım onu düşünüyordum.Örnek proje gibi birşey oldu bu bana teşekkür ederim :D
Projelerinizin devamı dileğiyle.Sağlıklı balıklar.
Projelerinizin devamı dileğiyle.Sağlıklı balıklar.