AKVARYUM OTOMASYONU (ISI-IŞIK-HAVALANDIRMA)
Gönderim Zamanı: 08 Temmuz 2012 03:14
Güzel bir uygulama olmuş ancak detaylı bir biçimde nasıl yapılabileceğini ve işlevini anltırsanız çok çok daha faydalı bir paylaşım olcaktır.Emeğinize sağlık.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 10 Temmuz 2012 19:46
MErhabasistem çok güzel rica etsem malzemelerini ve devre şemasını yazar mısınız? Yapım aşamasını da yazarsanız sevinirim. Eletronikçiyim bende yapmayı düşünüyorum böyle bir sistem.
Gönderim Zamanı: 10 Temmuz 2012 20:02
Çok güzel,harika,öncü olacak bir çalışma.Bir de ph,gh ve kh da yazsa kusursuz olur.
Gönderim Zamanı: 17 Temmuz 2012 23:54
Tebrikler guzel bir calisma ama dosyalari mail yoluyla paylasmak yerine forumda paylasirsaniz daha fazla insana yardimci olabilirsiniz. Tekrar tebrik ederim.
Gönderim Zamanı: 19 Temmuz 2012 20:19
Açıkcası pek forum kullanmayı bilmiyorum link vermekte yasak olaibliceğini düşündüm daha önce bir forumdan o yüzden banlandığım oldu linki burda yazıyorum ozaman
http://elektrobilim.org/forum/pic-uygulamalari/7928-akvaryum-kontrol.html buyurun her türlü yardıma açığım
Gönderim Zamanı: 27 Temmuz 2012 01:39
Karaköyde bu tip soketleri satan dükkanlarda taka85 diye ararsan bulabilrsin şese tipi zaten Kodu bu '' taka85'' onu söylersen direk verirler 0.50 kuruş veya kalitesine göre 1.25 kuruşluklar var
Gönderim Zamanı: 09 Ağustos 2012 01:55
Yapımı hakkında bilgi hiç fena olmazdı.
Gönderim Zamanı: 29 Eylül 2012 11:57
Harika olmuş ellerinize sağlık.