Akvaryum yapmayı düşünüyorum
Gönderim Zamanı: 19 Temmuz 2007 22:40
Saygıdeğer büyüklerim ben foruma yeni üye oldum kendime akvaryum yapmayı düşünüyorum boyutları 70*33*40 yan cam 6 taban cam 8mm olsa olur mu ayrıca tavsiye edebileceğiniz camcı varmı bir de bu akvaryum bana kaça mal olur acaba diğer tüm donanımlarım mevcut
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 20 Temmuz 2007 00:17
Dediğiniz cam kalınlıklarınla olur. Yanlız 33 cm yerine 40 yapın derim. 70-50-40 yaparsanız ileriye dönükte kullanırsınız. Fiatını artık siz soruşturup karar verirsiniz. Tahmini 60-70 ytl arasında diyebilirim.
Gönderim Zamanı: 20 Temmuz 2007 12:19
Peki tavsiye edebileceğiniz camcılar var mı bu işi iyi yapan
Gönderim Zamanı: 23 Temmuz 2007 00:15
Yaptırmayı düşündüğün akv. maliyeti zaten 35 - 40 ytll. yi bulur sizin yerinize olsam 15-20 daha verip yenisini alırım çünkü akv. a birde elektrik kısmı filan var uğraştırır.
ama benim kendi el emeğim olsun derseniz. yapabilirsiniz. Fakat silikonu mutlaka akv. silikonu olsun her slikonla akv. yapıştırılmaz.Kolay gelsin.
sevgiler
Gönderim Zamanı: 25 Temmuz 2007 19:01
Peki kuşak attırmama gerek var mı bu boyutlardaki akvaryum için bana göre yok ama çünkü camların kalınlığı iyi thefishfather 2007-07-25 19:02:46
Gönderim Zamanı: 26 Temmuz 2007 01:03
[QUOTE=thefishfather]Peki kuşak attırmama gerek var mı bu boyutlardaki akvaryum için bana göre yok ama çünkü camların kalınlığı iyi [/QUOTE]
Benim aksan möarka 1 metrelik akvaryumum var kuşak yok. Bilginize.Ayrıca daha önce akvaryum yapmadıysanız bu işi hafife almayın derim ben .Çok kolay bir iş olduğunu zannetmiyorum.Saygılar....