Akvaryumcuların %99'u ?
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
1-Yeni kurduğum daha akvaryumun a sını bilmediğim zaman al bu akvaryumu 1 hafta çalıştır gel sonra balık vercem dediği için.
2-Abi şunu almayı düşünüyorum dediğimde.Yok boşver o senin akvaryumda olmaz dediği için.
3-Her gittiğimde foruma girmiş gibi yeni bilgiler öğrendiğim için.
4-Dükkanına başka akvaryumcudan balık almadığı için.
vs vs :)
Resmen daha iyi hizmet için daha fazla para vermeyi tercih ediyorum.Bu ticaretle ilgilenen herkes için ne kadar büyük bir önem teşkil ediyor görüyorsunuz...
Saygılar.
4.00 ytl moly
1 zebra 1 sarı prenses 2 koi ye takasda 6 lepistes verdi.
Bu kadar kazık olur mu böle.akvaryumcular arkadaşın dediği gibi bir gelen birdaha gelmicek uyduralım hesabı takılıyor.
yem konusunda sonra aldığım s.p lerin hepsinin erkek olmasında..
Sonra verdiği yunusların kırma olmasında...
Göz göre yalan söylediklerini bilgi sahibi olunca resmen görüyorum..
Ne kadar yazık bir durum..
Kul hakkı bir yana insanlık bir yana...
Çok şey var söylenecek ama bu siteyi kuranlara teşekkür ederim,
böyle forumlar da olmasa bilgi sahibi olamayacağız...
Arkadaş madem akvaryumcu iyi kendisini göstersin.Bu formda yandaşları yerine kendisi bizzat sorulara ve eleştirilere muhatap olsunlar da görelim.Ayrıca biz hepsini kötülemiyoruz.Kimi akvaryumcular ise hiç kazıklamaya uğraşmıyorlar.Direkt olarak camlara kazık fiyatlarını yazmışlar.Kendileri oturuyorlar kasada ister al ister alma tarzında yaşıyorlar.
Yazilariniz okudum ve gercekten bir akvaryumcu olarak cok uzuldum. Ama birkac para canlisi ve bilgisiz icin genelleme yapmak ta cok yanlis. Birazda kabahati kendinizde aramaniz lazim. Siz onlara bu firsati vermezseniz onlar da sizi kandiramaz. Ilk once bilincli tuketici olmak lazim, bu her sektorde ayni. Ben cok uzun zamandir hobi olarak balik besledim ve halen hobici ruhumu atamadim uzerimden. Ben de cok kaziklar yedim. Suan toptancilardan bile bazen kazik yemekteyim. Ama pire icin yorgan yakmayalim lütfen. Dun bir musterim geldi benden 5 liraya 3.5 - 4 cm yunus almisti. Bana dedi ki ayni balik ulusta falanca yerde 2 bucuk lira. Sen cok pahali verdin diye biraz konustu. Bilemezsinki o balik nerden geldi damizligi nasil ithal mi yoksa nekadar saglikli? Sunu soylemek istiyorum ucuza mal almak icin kaliteden vazgecmeyin. Ucuza kalite olmaz