Akvaryumda Çay Kullanımı ve Kullanım Oranları(Yenilendi)
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Beğenenler: [T]145208,Ubeyde[/T]
Beğenenler: [T]210966,rdroo[/T]
Teşekkür Edenler: [T]190412,gyurtalan[/T]
[QUOTE=unotim123] İmmun sisteme zararlı olabilir diye bir cümle olamaz. [/QUOTE]
Neden olmasın? Sonuçta bazı maddelerin balıkların bağışıklık sistemine zarar verdiği bir gerçek. O maddeleri bilmiyorum ama zaten veteriner de değilim. Çayda da bu maddeler var mı onu da bilmiyorum ancak bu konuda çalışmalar yapan da ben değilim. Sadece akıllara takılabilecek yüzlerce şeyden birkaçını söyledim. Doğru olmayabilir, ve bu da daha anlayışlı karşılanabilir.
[QUOTE=unotim123] Varsa sizin bildiğiniz böyle potansiyel zarar taşıyan bir bileşik konuşur tartışılır. Ancak böyle afaki kriterlere dayanarak tartışma yapamayız. [/QUOTE]
Amacım tartışmak değil, ancak sadece bir konuda düşüncelerimi, merak ettiklerimi paylaştım. Hem akıl akıldan üstündür. Yeni fikirlere açık olmak lazım bence.
Beğenenler: [T]145208,Ubeyde[/T][T]233557,hobim35[/T]
Beğenenler: [T]233557,hobim35[/T]
Beğenenler: [T]145208,Ubeyde[/T][T]203923,msnan[/T][T]233557,hobim35[/T]
Jest, mimik ve ses tonunun konuşmada anlaşılmaya etkisinin %90 olduğunun, ve konuştuğumuz şeylerin ise anlaşılmada %10 kadar düşük bir paya sahip olduğunu 2 hafta önce bir konferansta duymuştum. Bu yüzden artık daha anlayışlı algılıyorum sert bulduğum sözleri. Yani sizi anlıyorum merak etmeyin :D Zaten ben de çok ciddi değilim kızmakta, şakayla karışık yani :) Yoksa bu kadar da yüksekten uçan biri değilim.
Afrika cichlidleri için oranı yazmıştım.