Akvaryumda Koku Var?
Gönderim Zamanı: 30 Mart 2008 15:57
Arkadaşlar yeni yem aldım 2 tane ve ondan sonra akvaryum iğrenç kokmaya başladı.Bunun sebebi ne olabilir?İnternette koku giderici taşlar var onlardan almalımıyım?
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 31 Mart 2008 22:44
[QUOTE=.bengi.55]Hepimizin ortak sorunlarından biri .... [/QUOTE] Ben kendi adıma yazıyorum! Açıkçası benim böyle bir sorunum yok.Kaliteli yem kullanırsak,gereğinden fazla yem vermezsek,düzenli olarak temizlik ve su değişimini yaparsak böyle bir sorun olmayacaktır Bu arada Sanyu da iyi bir markadır aslında ama karidesi gerçekten kötü kokuyor.Karidesi haftada 2-3 kez vererek hem kaplumbağanızın daha sağlıklı olmasını sağlarsınız hemde koku kalmaz diye düşünüyorum.
Gönderim Zamanı: 01 Nisan 2008 11:44
Ben önceden beslediğim kaplumbağalarıma balık eti,tavuk eti,salam,sosis gibi yiyecekler de veriyordum.Bunları küçük küçük kesip, kürdana batırarak veriyordum.Afiyetle yiyorlardı.Bence siz de deneyim ama akvaryumun dibine inmesine izin vermeyin çünkü pisletiyorlar.
Gönderim Zamanı: 01 Nisan 2008 13:52
[QUOTE=aygün-16]Ben önceden beslediğim kaplumbağalarıma balık eti,tavuk eti,salam,sosis gibi yiyecekler de veriyordum.Bunları küçük küçük kesip, kürdana batırarak veriyordum.Afiyetle yiyorlardı.Bence siz de deneyim ama akvaryumun dibine inmesine izin vermeyin çünkü pisletiyorlar.
[/QUOTE]
-Parliamo- 2008-04-01 13:53:21
[/QUOTE]
Önceden beslediğiniz kaplumbağalara ne oldu? Öldüyseler sebebleri açıkça ortada.
Gönderim Zamanı: 01 Nisan 2008 14:55
Şu ana kadar birçok kaplumbağa yemi gördüm, ama karides gibi kokanını asla görmedim...
Zaten karidesin ana besin olarak verilmesi sakıncalı olabilir. Yağlı bir yem....
Başka yemler kullanılabilir...
Zaten karidesin ana besin olarak verilmesi sakıncalı olabilir. Yağlı bir yem....
Başka yemler kullanılabilir...
Gönderim Zamanı: 01 Nisan 2008 18:19
Bahsettiğiniz koku taşını ne gördüm nede duydum.Merak ediyorum fotoğrafını yada linkini ekleyebilirmisiniz?
Gönderim Zamanı: 01 Nisan 2008 20:41
[QUOTE=tortoise_000]Bahsettiğiniz koku taşını ne gördüm nede duydum.Merak ediyorum fotoğrafını yada linkini ekleyebilirmisiniz?[/QUOTE]
Al kardeş.http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=562597&productid=ptay9
Gönderim Zamanı: 01 Nisan 2008 21:04
Teşekkür ederim.Ürünü inceledim,ne kadar doğal olduğunu yazsada umarım kaplumbağanıza bir zararı olmaz ve faydasını görürsünüz. :)