Akvaryumum
Boyut (cm):45x33x21
Kapasite (litre):33LT civarı
Canlılar:Japon Balığı (Gold fish)
Malzemeler:Atman HF-0400 , hava taşı ,Dış florasan aydınlatma , hava taşının altında bir tane mavi led var(Görselliğe onem veririm :) ) Isıtıcı kullanmıyorum suyum 22 derecede sabittir surekli.1 adet anubias
Akvaryum Bakımı:ayda bir suyun 1/2sini değiştiriyorum , filtre yetersiz kaldıgında dip temizleme yapıyorum
Kullanılan Yemler:Sera goldy color spirulina(dışkı yapımında zorlandıklarında ezilmiş yem) ve aqua life
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:su değişince 1 tablet tuz atıyorum (Sert su severler diye) , dezenfektan (contra-ıchthyo) , Vitafish
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Görselliğe önem veriyorsanız eğer balıklarınızın sağlığı içinde canlı bitki koyarsanız daha iyi olacaktır ama önce plastik bitkileri ve ortadaki ağaç dallarından yapılmış dekoru(sanırım plastik) balıklarınız için yüzme alanı kazandırmış olursunuz.Akvaryumcularda dip sifonları satılmakta onlardan alarak dipteki artıklardan kullanabilirsiniz Çöpçü almayın çünki en az 6 lı gruplar halinde bakılmalılar eğer vatoz eklemek istiyorsanız cüce vaztozlardan alabilirsiniz ama vatozda sadece yosun oluşumunu engellemeye faydası olucaktır.
Görselliğe önem veriyorsanız eğer balıklarınızın sağlığı içinde canlı bitki koyarsanız daha iyi olacaktır ama önce plastik bitkileri ve ortadaki ağaç dallarından yapılmış dekoru(sanırım plastik) balıklarınız için yüzme alanı kazandırmış olursunuz.Akvaryumcularda dip sifonları satılmakta onlardan alarak dipteki artıklardan kullanabilirsiniz Çöpçü almayın çünki en az 6 lı gruplar halinde bakılmalılar eğer vatoz eklemek istiyorsanız cüce vaztozlardan alabilirsiniz ama vatozda sadece yosun oluşumunu engellemeye faydası olucaktır.