Akvaryumumun son hali
Gönderim Zamanı: 27 Haziran 2007 19:22
Arkadaşlar kusura bakmayın kapağı açıpta çekmek zorunda kaldım.Işıklandırma sistemim olmadığı için.Akvaryumum boyutu 65*25*30cm 1e sp ,2yavru redrubin,1 yavru iceman var.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 27 Haziran 2007 21:40
İyi güzelde su bulanık gibime geliyor su bulanıklığını giderip birazdaha küçük boyutlu taşlarla mağaralar oluşturursan çok müthiş olur ve birde ışıklandırma sistemi.
Gönderim Zamanı: 28 Haziran 2007 14:39
İlerde az da olsa ışıklandırma sistemi kurarsanız, anubias gibi kalın yapraklı veya java fern gibi otçul balıkların bile tadından ötürü tercih etmedikleri bitkileri satın alabilirsiniz (onlinebitki.com veya canlibitki.com sitelerinden fiyatlarına bakabilirsiniz). Öte yandan ilk resimdeki gibi yapay bitkiler de olabilir, önemli olan kendi fikriniz zaten...
Gönderim Zamanı: 28 Haziran 2007 17:14
Kağan bey çok teşekkür ederim.
Ramirezi 2007-06-28 19:48:33
Cengizhan bey su bulanık haklısınız.Zaten fotoğrafları çektikten sonra su değişimi ve dip çekimi yaptım.
Gülay hanım size gelende ışıklandırma sistemi yapacam ama öğrenci olduğum için para bulmakta sıkıntı çekiyorum.Temmuz ayında belki elime iyi bir para geçecek o zaman akvaryumumum daha güzel olacak.Bu arada akvaryumdaki balıklar azaldı.Sarı prensesim ve 1 tane iceman yavrum öldü.